May 24, 2024

De-a lungul timpului, Elon Musk (52 de ani) a fost protagonistul mai multor controverse și se pare că nu are de gând să se oprească din a uimi lumea cu gesturile sale. Acum, bossul de la Tesla s-a supărat pe un adolescent de doar 14 ani. Miliardarul nu a stat prea mult pe gânduri și a luat o decizie surprinzătoare. L-a dat în judecată pe tânăr și i-a cerut în instanță aproape 2 milioane de euro.

Elon Musk este al doilea cel mai bogat om de pe planetă, cu o avere estimată la 196,5 miliarde de dolari. El a co-fondat șase companii importante, așa că nu duce deloc lipsă de bani. Totuși, dacă găsește o oportunitate de a-și mări conturile, nu o ratează.

Citește și: CINE ESTE CRISTINA BĂLAN, ROMÂNCA AL CĂREI NUME ESTE GRAVAT PE MAŞINILE TESLA. DIN PĂCATE, SE LUPTĂ CU O BOALĂ GRAVĂ

De ce îi cere Elon Musk aproape 2 milioane de euro adolescentului

Compania de mașini electrice a lui Elon Musk a dat în judecată un adolescent britanic în vârstă de 14 ani pentru că a vândut câteva brelocuri imprimate 3D cu sigla firmei. Mai mult decât atât, miliardarul îi cere băiatului despăgubiri în valoare de 1,9 milioane de euro, potrivit The Sun.

Tânărul nu este singurul care a intrat în vizorul bossului de la Tesla. Bogătașul a dat în judecată și alte persoane care și-au vândut bunurile pe Etsy sau Ebay. Conturile lor de pe site-urile de cumpărături au fost închise și li se cere, de asemenea, din partea companiei, să plătească milioane de euro.

Brelocul cu sigla Tesla, vândut de adolescentul de 14 ani/ Sursa foto: Bild.de

La dosarul din instanță, au fost adăugate probe care includ un tricou imprimat cu un desen animat cu Elon Musk stând lângă un Cybertruck Tesla și ochelari de soare imprimați cu sigla Tesla. Acum, urmează ca instanța să se pronunțe în acest caz.

Interesant este că în data de 12 ianuarie 2021, șeful Tesla a publicat pe platforma de socializare pe care o deține, X (fostul Twitter), un mesaj în care preciza: „Poți să ne furi numele/sigla și probabil că nu te vom da în judecată”.

Unul dintre vânzători chiar a menționat că a scos la vânzare un hanorac după ce a văzut această postare. Totuși, se pare că Elon Musk și-a schimbat gândurile pe care le avea în urmă cu aproape 3 ani.

Citește și: CUM ARATĂ MODELUL SPEED ULTRA 7 SCOS DE XIAOMI. CHINEZII REVOLUȚIONEAZĂ PIAȚA AUTO CU MAȘINA CARE SĂ DETRONEZE TESLA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *