December 2, 2023

Într-o zi obișnuită, proprietarii unui restaurant au fost martorii unei întâmplări de-a dreptul incredibile. Un grup de 24 de persoane a poposit în localul lor. Ceea ce a urmat a fost departe de a fi obișnuit.

După o cină plăcută, McHenry i-a solicitat pe toți angajații să vină la masă iar aici a avut loc un moment cu adevărat uimitor.

A scos din buzunar un bacșiș uriaș de 10.000 de dolari și l-a înmânat lui Alfonso Brito, proprietarului.

Gestul generos a fost povestit pe Instagram, unde a devenit viral.

Alfonso Brito a mărturisit că impactul acestei fapte a depășit cu mult așteptările: “Toți angajații au fost foarte încântați. Un act de bunătate cu mult peste cuvintele exprimate. Impactul generozității sale nu s-a extins numai asupra personalului nostru, ci și al familiilor lor și a întregii noastre comunități.”

Se pare că McHenry și prietenii săi au o tradiție anuală de a lăsa bacșișuri generoase personalului restaurantelor pe care le vizitează.

În acest caz, bacșișul record a atras atenția pe rețelele sociale, crescând popularitatea restaurantului.

După viralizare, restaurantul a primit o avalanșă de cereri de angajare, iar numărul clienților a crescut semnificativ. Alfonso Brito atribuie acest succes și regulilor sale stricte privind calitatea serviciilor: “Când auzi că cineva a lăsat bacșiș de 10.000 de dolari, presupui că în acel local sunt servicii de calitate. Cine ajunge în restaurantul meu știe că e adevărat. Am un motto: tratează clienții ca pe propria ta mamă.”

Cum să investești 10.000 de dolari în următoarele trei luni - Ziarul National

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *