April 25, 2024

Zodii care preferă să trăiască singure

Traiul pe cont propriu este cea mai mare împlinire a nativilor din lista de mai jos. În timp ce alți nativi iubesc zarva din casă și faptul că seara se pot uita alături de partener la un film, zodiile din lista de mai jos se simt cel mai bine atunci când ajung să-și creeze propriul sanctuar.

Ei nu vor drama, mulți oameni în jurul lor sau compromisurile care vin cu împărțirea unui spațiu. Prețuiesc mai mult lucruri precum intimitatea, singurătatea, libertatea și confortul.

Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Ca semn de foc guvernat de Marte, Berbecul se simte cel mai bine atunci când este independent și liber.

Le place ideea de a dansa singuri în camerăi, de a veni acasă într-o casă goală și de a se ocupa de toate sarcinile pe cont propriu.

De asemenea, le place să funcționeze după propriul program. Nu le place să fie deranjați sau să li se spună ce să facă. Dacă ar avea un partener, Berbecii se simt captivi și starea lor de anxietate nu i-ar lăsa să se exprime așa cum și-ar dori.

Taur (20 aprilie – 20 mai)

Taurul este cel mai fericit atunci când ajunge să trăiască singur, mai ales că înseamnă că au parte de toată libertatea din lume. Această zodie este guvernată de Venus, planeta iubirii și a luxului, așa că au păreri foarte bine argumentate când vine vorba despre decorul casei.

Semnele de pământ prețuiesc și independența, dar spre deosebire de Capricorn și Fecioara, care sunt de acord să-și împartă spațiul, Taurul preferă să aibă oaspeți pentru perioade scurte de timp.

Odată ce socializează puțin, vor încuia ușa casei lor și se vor bucura de propriul confort. Nativii acestei zodii nu sunt solitari, dar pentru ei funcționează cel mai bine principiul cu cât mai puțin, cu atât mai bine. 

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Dacă cineva poate aprecia liniștea atât de bine, atunci e vorba despre Scorpioni. Ca semn de apă introvertit, Scorpionului îi este dificil să dea explicații altcuiva.

Nativilor acestei zodii le place să aibă propriul lor spațiu, unde pot fi cu adevărat ei înșiși. Doar așa își pot exprima în voie sentimentele și trăirile și se pot autoexamina în voie. Progresul pentru ei are o mare legătură cu nevoia de autocunoaștere.

Scorpionii au, de asemenea, o mulțime de trăsături asociate cu Pluto, corpul ceresc îndepărtat care guvernează semnul. Pluto emite vibrații independente și reprezintă, de asemenea, transformarea, care este unul dintre subiectele preferate ale Scorpionului.

SURSA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *