May 20, 2024

Alin Oprea și Tavi Colen, soliștii care au format trupa Talisman, au cunoscut atât succesul, cât și dezacordurile care i-au dus la despărțire.

După mai bine de 18 ani de la momentul în care trupa s-a destrămat, Alin Oprea a decis să dezvăluie adevărul din spatele acelei perioade tumultuoase.

În ciuda colaborării de succes pe scenă, relația dintre cei doi soliști s-a deteriorat considerabil, ajungând la punctul în care nu își mai vorbeau deloc.

Despărțirea din 2006 a fost doar începutul tensiunilor care îi vor bântui pe cei doi pentru mult timp.

Dezvăluiri uluitoare

Recent, Alin Oprea a decis să iasă public cu mărturisiri uluitoare, dezvăluind că relația lor s-a deteriorat profund.

Acesta a adus în discuție acuzații grave aduse de Tavi Colen și a dorit să își apere reputația, făcând lumină asupra adevăratelor motive ale destrămării trupei.
Alin Oprea a dezvăluit adevăratul motiv pentru care s-a certat cu Tavi Colen.  Ce spune despre fostul său coleg. „M-a înjunghiat”

Alin Oprea a dezvăluit că Tavi Colen nu avea cunoștințe despre semnificația cuvântului „Talisman” și a fost necesar să consulte un dicționar pentru a înțelege conceptul.

Mai mult decât atât, Oprea a subliniat că piesele primului album Talisman, inclusiv hit-ul „Foc încrucișat”, au fost compuse și interpretate încă din 1993, cu alte trupe.

Trădarea lui Tavi Colen

Momentul care a dus la destrămarea trupei a fost când Tavi Colen s-a autoproclamat președintele Fundației Culturale Talisman, gestionând întreaga activitate a trupei.

Această acțiune a fost percepută de Alin Oprea ca o trădare și a spulberat complet încrederea pe care o avea în fostul său coleg.

Cu toate că trupa Talisman a reprezentat un fenomen în industria muzicală românească la începutul anilor 2000, tensiunile și neînțelegerile dintre membrii săi au dus la despărțirea lor.

Dezvăluirile lui Alin Oprea aduc lumină asupra motivelor reale care au stat la baza destrămării, adâncind și mai mult misterul din spatele uneia dintre cele mai faimoase trupe ale României.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *