December 8, 2023

Un val de controverse a pornit la Casa Regală din Danemarca! Frederik, viitorul rege, ar fi fost prins în fapt cu amanta, în Spania. Imaginile au făcut înconjurul lumii, pornind astfel un scandal imens în monarhia daneză. Cine ar fi presupusa iubită a prințului și ce gest neașteptat a făcut soția lui atunci când a aflat?

Monarhia daneză este într-un scandal imens, după ce s-a vehiculat că prințul Frederik a fost prins în fapt cu amanta. O revistă din Spania a publicat „imagini exclusive” care dau de înțeles că viitorul rege al Danemarcei are o aventură cu o femeie originară din Mexic. Genoveva Casanova este numele acesteia, iar fotografiile controversate au fost făcute la Madrid, pe 25 octombrie, când soția lui Frederik, Mary, se afla la New York pentru a ține un discurs.

CITEȘTE ȘI: ȘOC LA CASA REGALĂ. FINA REGELUI CHARLES A FOST PĂRĂSITĂ PENTRU O ACTRIȚĂ DIN GAME OF THRONES

Redactorul șef al revistei Lecturas a ieșit în spațiul public și a explicat cum s-a întâmplat totul pas cu pas. Acesta a susținut în fața tuturor că viitorul rege danez și amanta lui au stat 12 ore împreună, făcând lucruri pe care „doar doi oameni care se cunosc foarte bine le fac împreună”. Au început cu o plimbare prin parc, iar în jurul orei 19:00 s-au îndreptat spre locuința femeii. „Au intrat separat, dar au ieșit împreună. Au petrecut aproximativ două ore în casa ei și când au ieșit, aveau alte haine”, a scris presa din străinătate.

Prințul danez Frederik / Foto: Hepta

CITEȘTE ȘI: SCANDAL LA CASA REGALĂ A ROMÂNIEI CU ANA MORODAN ÎN PRIM PLAN. CUM A AJUNS „CONTESA DIGITALĂ” SĂ FIE PĂCĂLITĂ DE INDIVIZI CERTAȚI CU LEGEA: “MI-AU ZIS CĂ E TRIMISĂ DE PRINCIPESA MARGARETA ȘI CĂ…

Au mers la un restaurant, unde au făcut tot posibilul să stea departe de ochii lumii. „S-au așezat într-un colț”. Jurnaliștii spanioli au scris că cei doi au stat până după ora 1 noaptea. „S-au dus cu mașina la ea acasă, unde au petrecut toată noaptea împreună.”

Dimineața, acesta a fost văzut în timp ce părăsea casa femeii. „În jurul orei 8:30, Frederik a părăsit casa cu o valiză mică și a fost preluat de o mașină de serviciu de la Ambasada Daneză, care l-a dus la Terminalul 4, de unde pleacă zborurile private.”

Ce spune presupusa amantă despre amantlâcul cu prințul danez

Zvonurile legate de o aventură s-au răspândit imediat. Genoveva Casanova a declarat pentru Revista HOLA!: „Neg categoric acuzațiile privind o relație romantică între prințul Frederik și mine. Fiecare acuzație nu numai că este complet lipsită de adevăr, dar și denaturează faptele în mod răutăcios. Această problemă este analizată de avocații mei, care vor lua măsurile necesare pentru a-mi proteja drepturile la onoare, adevăr și intimitate.”

Aceasta are 47 de ani și a fost căsătorită anterior cu un aristocrat spaniol, Cayetano Martinez de Irujo (unul dintre cei cinci fii ai defunctei Ducese de Alba). Au împreună doi copii: gemenii Luis Martinez de Irujo și Amine Martinez de Irujo.

Reprezentanții Casei Regale din Danemarca au reacționat imediat, după toate zvonurile: „Politica noastră de ani buni este de a nu comenta sau confirma niciun detaliu legat de chestiuni private. În plus, am dori să subliniem angajamentul nostru de a respecta intimitatea membrilor familiei regale, inclusiv a prințului moștenitor”.

La scurt timp după ce tabloidele au început să speculeze, prințesa Mary și-a arătat sprijinul pentru soțul ei, purtând un colier delicat cu „F”. Gestul i-a luat prin surprindere pe mulți, căci s-a putut observa că aceasta vrea să-și sprijine soțul, indiferent de zvonurile legate de infidelitate care circulă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *