December 2, 2023

Dragă cititorule, este momentul să lași totul deoparte și să îți antrenezi mintea. Cum poți face acest lucru? Ei bine, acceptând provocarea CANCAN.RO de a rezolva următorul test de perspicacitate. Nu oricine are capacitatea și atenția necesară asupra detaliilor de a observa indiciul care duce la răspunsul corect. Așadar, îți dorim multă baftă!

În imaginea următoare, trei pasageri care se pregătesc de zbor sunt controlați în bagaje. Unul dintre ei atrage atenția autorităților și este considerat suspect, iar tu trebuie să ghicești despre cine este vorba. Pentru a putea rezolva acest test, trebuie să fii atent la fiecare detaliu, începând cu atitudinea lor. În timp ce bărbatul este grăbit și se uită la ceas, iar femeia din mijloc vorbește la telefon, ultima doamnă pare să caute pe cineva cu privirea. De asemenea, ea ține în mână și biletul de îmbarcare.

Citește și: TEST IQ DOAR PENTRU SUPER-GENII | ADĂUGAȚI 1 BĂȚ DE CHIBRIT PENTRU A CORECTA 9 + 2 = 0

Nu trebuie neglijate nici bagajele pasagerilor. Un obiect de acolo te poate conduce către răspunsul corect. În prima valiză, se află articole de îmbrăcăminte, un fular, o pălărie și un gel de duș pentru bărbați. În ceea ce privește bagajul din mijloc, și acolo putem observa câteva haine, o pereche de pantofi cu toc, o carte și o pereche de papuci de plajă. Dacă ne îndreptăm atenția către următoarea valiză, putem vedea că aceasta conține o pereche de cizme îmblănite, o pereche de ochelari, un big de culoare roz și un colier format din mărgele. Așadar, tu cine crezi că este suspectul?

Rezolvare

Dacă ai fost atent la toate detaliile din imagine, cu siguranță ai descoperit deja răspunsul corect. Însă dacă, totuși, nu ți-ai putut da seama cine este suspectul sau vrei doar să verifici că ai reușit să rezolvi testul, mai jos poți vedea indiciul din imagine.

Așadar, dintre cei trei pasageri, suspectul este femeia din mijloc. De ce? Se poate observa în imagine că indiciul este chiar în valiza ei. Așa cum am menționat mai sus, nu trebuia să neglijați bagajele călătorilor. Doamna a luat cu ea o pereche de papuci de plajă, deși se îndreaptă către Alaska, o zonă cu temperaturi scăzute. Acest lucru le-a dat de gândit polițiștilor și ar fi fost bine să îți dea și ție!

Citește și: TEST IQ | CE NUMĂR URMEAZĂ ÎN ACEASTĂ SERIE 4,9,20,8,5,14,10,3?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *