December 8, 2023

Ambasadorul Israelului din România i-a făcut plângere la CNCD lui Gigi Becali. Care sunt acuzațiile ce i se aduc latifundiarului din Pipera.

Gigi Becali s-a trezit cu plângere din partea ambasadorului Israelului în România în urma unor declarații făcute de latifundiarul din Pipera.

Președintele Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării, Asztalos Csaba, a confirmat că a primit această plângere. Csaba a subliniat că CNCD nu va tolera utilizarea sportului ca platformă pentru incitarea la ură și discriminare.

Gigi Becali: „Evenimentele din Israel… Excluzând faptul că mor oamenii și nu e bine, orice război e în avantajul nostru. Și la fotbal, și economic. Nu o să aibă chef de fotbal. Iar economic, sunt 500.000 de evrei care o să vină în România. Le e frică. Au bani, au aia… O să cumpere case. Dar nu va dura mult.

Evreii conduc lumea și tu te pui să îi ataci pe ei? Le ataci copiii pe acolo? Îi lasă și maximum 5 luni îi vor spulbera. Se va alege praful de Fâșia Gaza!”, relatează avertizori-deintegritate, citat de Realitatea PLUS.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *