July 21, 2024

Simona Halep are o pasiune pentru ceasurile de lux, iar zilele trecute și-a etalat cea mai nouă bijuterie din colecția impresionantă pe care o deține. Este vorba despre un Hublot Big Bang Sang Bleu Steel Pave, care costă aproximativ 25.000 de euro.

Pe Instagram, Simona Halep a publicat o fotografie cu ceasul, despre care a precizat că este unul special, având gravat pe spate mesajul: „Felicitări pentru că te-ai clasat pe locul 1”. Big Bang Sang Bleu Steel Pave este un ceas de lux, produs de compania elvețiană Hublot.

Cred că am toate modelele de telefoane acasă, așa că da, pot să zic că telefoanele și ceasurile sunt lucrurile pe care le colecționez„, mărturisea, în urmă cu ceva timp, Simona Halep.

Top 5 ceasuri din colectia Simonei Halep:

  • Hublot Big Bang One Click Sang Bleu – prețul ceasului ajunge până la 50.000 de euro
  • Hublot Big Bang One Click Saphire – 80.000 euro
  • Hublot Spirit of Big Bang Moonphase – 30.000 euro
  • Hublot Classic Fusion Tourbillon Ceramic Skeleton – 58.000 euro
  • Hublot Big Bang Sang Bleu Steel Pave – 25.000 euro
  • Simona Halep, suspendată 4 ani pentru dopaj

Simona Halep: „Sunt șocată!”

Altfel, Simona Halep trece prin momente delicate pe plan profesional. A fost depistată pozitiv la un control efectuat la US Open 2022 și a fost suspendată patru ani din circuitul WTA. Sportiva noastră a făcut apel la TAS și speră că pedeapsa îi va fi redusă.

Aș putea spune că sunt șocată și este o mare nedreptate ce se întâmplă. Nu am luat niciodată dopaj și nu m-am dopat absolut niciodată și toate acestea o să iasă la iveală într-o bună zi și o să las experții să discute absolut orice pentru că ei știu ce este mai bine, ce s-a întâmplat și sunt convinsă că într-o zi o să dovedesc că sunt nevinovată și sunt curată.

Tot ce s-a întâmplat a fost nedrept din toate punctele de vedere, sunt foarte dezamăgită și pot să spun că sunt șocată că se poate judeca un sportiv doar pe presupunere, pe nimic concret. Toate analizele mele de sânge au fost negative și nu s-au găsit absolut niciodată substanțe interzise. La urină, doar pe data de 29 când a ieșit o cantitate infimă de Roxadustat și aceasta a fost totul.

Acum trebuie să ajung la TAS, o să fac apel la această decizie fără sens din punctul meu de vedere și sper că o să iasă adevărul la iveală într-o zi și o să lupt până la capăt ca să dovedesc aceste lucruri„, spunea Simona Halep, la scurt timp după ce a fost depistată pozitiv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *