July 22, 2024

Un hoț român fost prins cu „mâța-n sac” sau mai bine zis cu bunurile furate din casa unui cuplu din Italia! A crezut că va da lovitura vieții lui și se va îmbogăți peste noapte dacă sparge locuința unei familii. Însă, un obiect l-a dat de gol imediat!

Citește și: O BUCUREȘTEANCĂ A LUAT 4700 DE LEI DIN ÎNCASĂRILE FIRMEI ȘI A SUNAT LA POLIȚIE SĂ RECLAME UN JAF. A MAI FĂCUT ROST ȘI DE 3 COMPLICI!

Un tânăr de 26 de ani din România a crezut că este foarte „inteligent” și va reuși să dea o spargere fără să fie prins. A încercat să se facă nevăzut, dar „schema” pe care a gândit-o nu a funcționat. Hoțul furase din casa cuplului italian 2.700 de euro în numerar, o cartelă reîncărcabilă, cheile a două autoturisme și patru ceasuri de lux, valoarea totală a acestora fiind de peste 20.000 de euro. Mai mult, românul nu este la prima infracțiune! Oamenii legii au găsit în posesia lui și bunuri ale altor persoane.

Cum s-a dat de gol hoțul român

În data de 29 octombrie 2023, românul a intrat în casa unui cuplu din Italia și a furat 2.700 de euro în numerar, dar și mai multe bunuri a căror valoare depășește 20.000 de euro, precum o cartelă reîncărcabilă, cheile a două autoturisme și patru ceasuri de lux. Totuși, hoțul nu s-a bucurat prea mult timp de „prada” sa pentru că a fost dat de gol de un obiect. Mai exact una din perechile de chei pe care le-a luat a fost însoțită de un breloc echipat cu GPS.

Astfel, cele două victime au reușit să afle rapid locația tânărului și au anunțat poliția. Potrivit Torino Today, hoțul se afla în centrul orașului Torino din Piemonte. Oamenii legii l-au prins într-o clădire, unde erau închiriate camere în regim hotelier. Românul nu era deloc începător! Agenții de la Comisariatul Central au descoperit și mai multe bunuri, precum cheile a trei autoturisme și carduri bancare pe numele altor persoane. Mai mult, acesta deținea și diverse obiecte folosite la spargeri.

Citește și: LUPUL PAZNIC LA OI. BODYGUARDUL DE LA SALA DE JOCURI A JUCAT TOȚI BANII FIRMEI LA PĂCĂNELE. APOI A SUNAT LA 112 ȘI A ÎNSCENAT UN JAF

Hoțul român nu se afla la prima abatele, având antecedente penale. Astfel că a fost imediat reținut pentru acuzațiile de furt și posesie de obiecte destinate spargerii de locuințe. Oamenii legii i-au aplicat măsura arestului preventiv. Cel mai probabil, va urma un proces în Italia, unde instanța va stabili o pedeapsă pentru el.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *