May 24, 2024

Tragedie în Argeș! Narcis, un tânăr în vârstă de 22 de ani, și-a pierdut viața după ce mașina în care se afla s-a lovit violent de un alt autoturism. Medicii n-au mai putut face nimic ca să-i salveze viața.

În localitatea Davidești din regiunea Argeș, un tânăr de 22 de ani și-a pierdut viața într-un tragic accident. Se pare că acesta circula cu viteză mare și a intrat în coliziune cu un alt autoturism. În urma impactului, mașina în care se afla Narcis a ricoșat într-un stâlp electric cu o forță atât de puternică, încât acesta s-a smuls din pământ și a căzut peste autoturism.

Citește și: FLORIAN, UN TÂNĂR AFACERIST DE 32 DE ANI, A MURIT. DOI COPII AU RĂMAS ACUM ORFANI DE TATĂ

Narcis n-a avut nicio șansă

În urma unei coliziuni violente între mașina condusă de Narcis și un alt vehicul care respecta regulile de circulație, tânărul de 22 de ani și-a pierdut viața. Impactul a fost atât de puternic încât mașina tânărului a fost proiectată într-un stâlp de electricitate, care s-a rupt în două.

„DN 73D Davidești, accident cu două autoturisme, în cursul nopții. Ambele autivehicule ieșite în afara carosabilului (unul dintre conducătorii auto decedat)

Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii Formațiunii Rutiere Mioveni, s-a stabilit că un tânăr de 18 de ani, din Hârtiești, conducea un autoturism pe DN 73D, pe raza comunei Davidești, având sensul de deplasare dinspre Mioveni spre Câmpulung, iar în împrejurări care vor fi stabilite prin cercetări, posibil pe fondul depășirii neregulamentare și al vitezei excesive, în urma coliziunii cu autoturismul pe care îl depășea, condus, în același sens, de un tânăr de 22 de ani, din Hârtiești, ambele autovehicule au ieșit în afara părții carosabile”, au transmis reprezentanții IPJ Argeș.

Conducătorul autovehiculului, singurul ocupant al mașinii, a murit pe loc în urma impactului. Celelalte persoane implicate în accident au suferit răni și au fost transportate de urgență la spital. Autoritățile au demarat o anchetă penală pentru a clarifica circumstanțele în care s-a produs acest incident tragic.
Din al doilea vehicul implicat în accident, doi dintre cei trei ocupanți au suferit leziuni. Conducătorul auto, în vârstă de 18 ani, și un pasager în vârstă de 39 de ani, din Hârtiești, au fost transportați la spital pentru investigații medicale. Conducătorul auto în vârstă de 18 ani a fost supus unui test cu aparatul etilotest, care a indicat că nu a consumat alcool.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *