May 20, 2024

Florin Piersic traversează o perioadă neagră a vieții lui, după ce a suferit câteva intervenții chirurgicale. Marele actor se află pe patul de spital, iar medicii fac tot posibilul pentru a-l pune pe picioare cât mai repede. Evoluția stării lui de sănătate este una favorabilă, însă chiar Ministrul Sănătății spunea că pericolul încă nu a trecut. Asta pentru că specialiștii iau în calcul vârsta înaintată, dar și alte afecțiuni ale lui „Mărgelatul”. Cu toate acestea, toată lumea se roagă pentru titanul cinematografiei românești și speră să revină pe scenă cât mai repede. Printre aceste persoane se numără și Carmen Harra. Prezicătoarea a scos la iveală un detaliu surprinzător dintr-o discuție pe care a avut-o cu vedeta filmelor românești!

Te trec fiorii! Florin Piersic are o relație de prietenie cu Carmen Harra, prezicătoarea care a scos la iveală detalii surprinzătoare dintr-o discuție pe care a avut-o acum ceva vreme cu marele actor. Se pare că omul de televiziune ar fi întrebat-o pe clarvăzătoare cât mai are de trăit! I-a arătat palma, iar ea a „citit” și i-a dat răspunsul pe loc. Prezicătoarea i-ar fi spus actorului că va avea parte de o viață lungă și că poate prinde și vârsta de 100 de ani. Ei bine, Carmen Harra și-a adus aminte de această convorbire cu Florin Piersic, în contextul în care el nu stă bine deloc la capitolul sănătate.

CITEȘTE ȘI: LEGĂTURA NEȘTIUTĂ DINTRE BIANCA DRĂGUȘANU ȘI FLORIN PIERSIC + MESAJUL EMOȚIONANT AL IUBITEI LUI BĂDĂLĂU

„Am mai mult amintiri cu el și îmi amintesc cum mă întreba «Carmen, eu cât trăiesc?» și îmi arăta palma. El este codificat cu cifra 11, ceea ce îl face un om deosebit, care are o longevitate incredibilă. Îi spuneam mereu că poate prinde și 100 de ani, are și o dorință de a trăi, de a exista pentru noi toți care îl iubim. (…)”, a spus Carmen Harra.

Carmen Harra crede că Florin Piersic se va vindeca

Carmen Harra a comparat situația prin care trece actorul cu cea a Președintelui Clinton care s-a îmbolnăvit brusc, de la o infecție urinară, însă s-a vindecat pentru că a tratat boala la timp. Despre Florin Piersic, prezicătoarea a avut numai cuvinte de laudă.

„Vorbim de Florin și de faptul că te poți îmbolnăvi de la o infecție urinară. Președintele Clinton s-a îmbolnăvit de la o infecție urinară și a ajuns în septicemie acum 2,3 ani, dar a scapăt, deci se poate scapă din orice fel de infecție dacă e tratată la timp. Eu îl știu pe Florin de când era copil, o știu și pe soția lui, aveam spectacole când eram tineri, dar legătura cea mai puternică am avut-o acum 30 de ani, la New York. Aveam o comunicare extraordinară, e un om atât de bun, sociabil, inimos. Actorul pe care-l vezi pe scenă și care te face să plângi este în realitate omul Florin Piersic, incredibil de bun, de cald, înțelegător.”, a continuat prezicătoarea, la Antena Stars.

CITEȘTE ȘI: MINISTRUL SĂNĂTĂȚII, ANUNȚ DE ULTIMĂ ORĂ DESPRE FLORIN PIERSIC! CUM SE SIMTE ACTORUL DUPĂ ULTIMA INTERVENȚIE SUFERITĂ

1 thought on “Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra cât va trăi. Clarvăzătoarea i-a citit în palmă: ”El este codificat cu cifra 11”

  1. My brother suggested I might like this blog He was totally right This post actually made my day You can not imagine simply how much time I had spent for this info Thanks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *