February 23, 2024

După eliberarea sa din arestul preventiv, Călin Donca, afaceristul și fostul partener de afaceri al lui Dorian Popa, a pornit un război public împotriva acuzațiilor aduse de artist.

Donca, care a fost arestat în septembrie anul trecut pentru acuzații de evaziune fiscală, delapidare, înșelăciune și manipulare a pieței de capital, a declarat că intenționează să-și apere reputația și să obțină compensații financiare.

Călin Donca a făcut publică decizia de a acționa legal împotriva lui Dorian Popa, pe care îl acuză de defăimare și de crearea unui grup de WhatsApp pentru cei care susțin că au fost prejudiciați de către Donca.

Artistul a fost asociat cu Donca într-o afacere cu panouri fotovoltaice.

Într-un comunicat, Donca a declarat: „L-am notificat pe Dorian Popa, cerând daune materiale pentru suma pe care el pretinde că mi-a plătit-o, plus suma pe care am plătit-o către el pentru promovarea activității legate de parcurile fotovoltaice.

Dacă nici de această dată nu va răspunde în termenul cuvenit, va trebui să mă adresez instanțelor de judecată pentru a-mi apăra reputația.”

Donca a continuat, subliniind că demersurile sale legale vor continua și că va aborda și alte persoane care l-au defăimat în mediul online.

Acesta a exprimat nemulțumirea față de acuzațiile lui Popa și a spus că va urmări acțiuni similare împotriva altor persoane care au adus prejudicii imaginii sale publice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *