June 16, 2024

Ștefan Floroaica, protagonistul serialului „LIA”, are un content variat pe paginile sale de social media, dar tema constantă este pasiunea sa pentru mașini.

Actorul este adesea văzut la volanul unor modele impresionante precum G Klass, BMW Seria 7 cu motor V12 și Jaguar decapotabil.

Deși își schimbă frecvent mașinile, o întrebare interesantă rămâne: cum reacționează Sânziana Negru, partenera sa, la aceste investiții?

Pasiunea pentru mașini

Ștefan Floroaica dezvăluie că dragostea sa pentru mașini își are rădăcinile în adolescență, când a lucrat într-un service auto.

„Pe la vreo 16 ani am lucrat într-un service”, povestește el. Această experiență timpurie l-a familiarizat cu domeniul auto și l-a făcut să își dorească mașini pe care nu și le putea permite atunci.

Acum, cu resurse financiare mai mari, Floroaica își permite să achiziționeze mașinile dorite, dar fără a cheltui sume exorbitante.

„Nu sunt foarte multe mașini și nu te gândi că dau mulți bani pe mașini”, explică el, subliniind că fiecare achiziție este bine gândită și negociată.
Ştefan Floroaica: "Brad Pitt de Pitești? De ce nu?! Accept complimentul!"

O investiție, nu un moft

Deși pasiunea lui Floroaica pentru mașini poate părea un capriciu, el consideră aceste achiziții ca pe o investiție.

„Orice mașină aș vinde, o dau cel puțin cu cât am luat-o”, spune actorul. Nu este un colecționar extravagant; fiecare mașină cumpărată trebuie să fie o afacere bună.

„Doar dacă ajung în pragul în care zic «mamă, ce afacere bună am făcut», iau mașina. Dacă nu, nu”, adaugă el.

Reacția Sânzianei Negru

În ceea ce privește reacția partenerei sale, Sânziana Negru, Floroaica recunoaște că există momente de îngrijorare din partea ei.

„O, ba da, 100%. Dar trebuie să-i explic mereu acest proces «e mai mult o investiție decât un moft»”, spune el. Interesant este că, de când sunt împreună, Sânziana a devenit mai chibzuită cu cheltuielile.

„Din câte am înțeles, înainte avea problema asta, să arunce cu banii pe haine. De când suntem împreună, nu prea s-a mai întâmplat treaba asta”, explică Floroaica.
Cine este Sânziana Negru de la America Express 2023, sezonul 2. Are o relație cu Ștefan Floroaica din serialul „Lia” - TVmania.ro

Viața după serialul „LIA”

Cu serialul „LIA” ajungând la final, Ștefan Floroaica nu se lasă descurajat. „Se filmează sezonul patru, mai e foarte puțin și se termină tot serialul. În vară, gata!”, spune el.

Întrebat dacă este îngrijorat de viitorul său profesional, actorul rămâne optimist. „Fiecare etapă din viață are un farmec. Acest serial e o etapă minunată. Dup-aia dacă e să nu fie altă etapă în care să joc, nu e nicio problemă”, explică el.

Floroaica are multe planuri pentru viitor și nu se bazează doar pe proiectele externe. „Pot, la un moment dat, să dezvolt și eu ceva personal”, spune el, demonstrând o atitudine proactivă și o dorință de a-și modela propriul destin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *