December 2, 2023

Cu toate că pare simplu, ceea ce vedem în acea primă clipă poate dezvălui mult mai mult decât ne-am putea imagina despre motivele și cauzele care ne-au adus în această situație în prezent. Prin intermediul acestei imagini intrigante, vei fi condus pe un drum de autocunoaștere și vei descoperi înțelesuri profunde legate de tine însuți și de viața ta.

Dacă ai văzut un sat (case, copaci și păsări)

Această imagine este asociată cu libertatea, deci ești o persoană liberă și independentă.Dezavantajele libertățiiEști o barcă și țărmul este o viață. Nu ești legat de țărm, drept pentru care te poți pierde ușor. Nu cunoști granițele dintre ceea ce este permis și ce este interzis, iar atitudinea ta îți provoacă multe conflicte și chiar divorț, acest lucru se întâmplă deoarece cei mai mulți oameni nu înțeleg înțelepciunea unei persoane libere. Asemenea spirite libere se simt adeseori singure, dar lumea are nevoie și de ele.Avantajele libertății

Cultură de canabis, la Sintești, Ilfov. Peste 100 de plante și ustensile pentru fabricat droguri, găsite la un cetățean în casăEști o persoană unică, minunată și talentată. Ceilalți te consideră interesantă și vor să petreacă cât mai mult timp alături de tine. Ești foarte empatică și știi să-i asculți pe cei care au nevoie de un prieten, scrie feminis. Ești o persoană extraordinară și poți alege să faci exact ceea ce vrei. Când ai mare încredere în forțele proprii depășești cu ușurință orice greutate îți apare în calea vieții.

Dacă ai văzut un elefant

Acest lucru înseamnă că acum simți nevoia să fii protejată și ai nevoie de cineva care să aibă grijă de tine, așa cum elefantul acoperă grămezile respective. Este o perioadă în care te simți nesigură pe orice și oricine.Ești o persoană bună la suflet, sinceră, umilă și generoasă, doar că din păcate, treci printr-o perioadă mai grea. Conștiința încearcă să-ți șoptească că a venit momentul să treci peste ce te tulbură, să-ți extragi învățămintele și să mergi mai departe. Respiră adânc și continuă-ți viața, creează lucruri frumoase, zâmbește, vorbește cu lumea din jurul tău, spune ce simți și ce gândești, iubește și iartă.De fiecare dată când ți-e prea frică să avansezi adu-ți aminte de acest elefant, care te va calma și te va ridica.

Profit divin: Pelerinajul de Sfânta Parascheva a adus Municipalității mai mulți bani în 2023 decât în 2022

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *