December 8, 2023

Adriana Bahmuțeanu și Mugur Mihăescu, actorul cunoscut pentru rolul lui Garcea, au primit o lovitură de proporții. Nici nu au început bine emisiunile că postul de televiziune unde cei doi apar a ajuns în atenția CNA. Mai mult, s-a lăsat și cu amenzi.

Televiziunea Global News, fostă News România, unde Adriana Bahmuțeanu și Mugur Mihăescu au emisiuni, a călcat pe picior greșit, iar Consiliul Național al Audiovizualului a sancționat-o în conformitate cu regulamentul aflat în vigoare. În urma controlului, s-a descoperit că postul transmite dintr-un alt studio, diferit față de cel pe care l-au declarat forului audiovizual.

Citește și: PUȘCĂRIE ÎN ITALIA! CUM ÎNCEARCĂ MEDICUL ESTETICIAN CU 8 CLASE SĂ-ȘI SALVEZE LIBERTATEA ȘI BANII DIN CONT! FUGIT DIN ȚARĂ DUPĂ CONDAMNARE, MATTEO POLITI S-A ”IZBIT” DE BAHMUȚEANCA!

Amendă pentru televiziunea Global News

Adriana Bahmuțeanu este crainica emisiunii Starea de Veghe, în timp ce Mugur Mihăescu prezintă un talk show politic, Zâmbetul Democrației. Ambele se difuzează pe postul Global News, numit în trecut News România. Acum, cei doi au primit o lovitură directă. Inițial, reprezentanții televiziunii au declarat că își desfășoară activitatea într-un studio aflat la Casa Presei. Așadar, membrii Consiliului Național al Audiovizualului au decis să efectueze un control la sediul din hârtii, în timpul unui program de știri (Ştirile Global News), ce avea eticheta de direct.

În momentul în care reprezentanții CNA au ajuns la Casa Presei, au avut parte de o surpriză pentru că nu au găsit pe nimeni să prezinte știrile, care apăreau la televizor sub formă live. Totuși, televiziunea a avut și o explicație. Potrivit documentației întocmită de CNA, Simona Florea, directorul editorial al postului Global News a declarat că în acel moment se difuza un buletin de știri realizat cu o zi înainte pentru că prezentatoarea lipsea de la serviciu.

Totuși, membrii CNA nu s-au oprit aici, ci au mers să viziteze și magazinul Cocor, acolo unde funcționa postul când purta denumirea de News România. Reprezentanții Consiliului Național al Audiovizualului au identificat acolo „mai multe spații care aveau pe ușile de acces autocolante cu denumirea postului de televiziune Global News”, potrivit Pagina de Media. De asemenea, aceștia au găsit toate ușile închise, motiv pentru care nu au putut efectua controlul stabilit.

Citește și: ADRIANA BAHMUȚEANU ÎL DESFIINȚEAZĂ PE DORIAN POPA, DUPĂ CE A FOST PRINS DROGAT LA VOLAN: „ASTFEL DE PAPIȚOI AR TREBUI SĂ DISPARĂ”

În urma neregulilor găsite, postul Global News a fost amendat cu 10.000 de lei și a primit timp două săptămâni să rezolve problemele astfel încât să funcționeze legal.

Mugur Mihăescu, în timp ce prezintă emisiunea Zâmbetul Democrației/ Sursa foto: Captură video
Mugur Mihăescu, în timp ce prezintă emisiunea Zâmbetul Democrației/ Sursa foto: Captură video

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *