December 8, 2023

Se poate spune că Andrei Velcu, alias Tzancă Uraganul se scaldă în lux. Manelistul a mai adăugat o un exemplar la colecția sa de bolizi și și-a cumpărat un Cadillac Escalade de peste 120.000 de euro. Prezentarea mașinii din showroom i-a dat pe sapte pe internauți. 

Tzancă Uraganu a mai bifat o aroganță și și-a achiziționat o noua bijuterie pe patru roți. Este vorba despre un Cadillac Escalade, mașină care a costat aproximativ 1290.000 de euro. Pentru că evenimentul nu avea cum să rămână în intimitatea familiei sale, manelistul și-a prezentat achiziția pe rețelele de socializare. Alături de el a fost și Lambada, fosta iubită și mama copiilor săi.

Citește și: TZANCĂ URAGANU ȘI-A DAT AFARĂ UN MEMBRU DIN FORMAȚIE CHIAR PE SCENĂ, LA NUNTĂ! „CINE ÎL MAI IA VA FI DUȘMANUL MEU”. DETALIILE SCANDALULUI

Tzancă Uraganu și-a cumpărat mașină de peste 120.000 de euro

Momentul nu a fost sărbătorit cu șampanie, lăutari și înconjurat de prieteni, la fel cum s-a întâmplat în urmă cu un an, atunci când a devenit proprietarul unui Rolls Royce Cullinan, în valoare de 350.000 de dolari.

De data aceasta, Tzancă a avut nevoie, mai în glumă, mai în serios de un remediu pentru scăderea tensiunii arteriale. Când și-a dat seama că a devenit proprietarul unui astfel de exemplar, inima artistului a început să o ia la ”galop”. Alături de el a fost și Lambada, mama copiilor săi, cea care a filmat întreaga prezentare a mașinii. Este cunoscută slăbiciunea lui Tzancă Uraganu pentru mașinile luxoase și cu mulți cai putere, însă, de data aceasta, așteptările i-au fost depășite.

”Să vină aspacardinul, extraverilul. Așa ceva! Este mai mare ca Rolls Royce”, a scris Tzancă Uraganu pe TikTok

tzanca uraganu masina
Tzancă Uraganu ți-a cumpărat un Cadillac Escalade/ sursă foto: TikTok

Citește și: ÎN IPOSTAZA ASTA NU L-AI VĂZUT! TZANCĂ URAGANU ȘI-A LUAT PRÂNZUL PE CAPOTA ROLLS ROYCE-ULUI! ARTISTUL S-A DELECTAT, PE ȘOSEA, CU SALAM, ROȘII ȘI IAURT

Tzancă Uraganu are o colecție de bolizi de lux

Cel puțin când vine vorba de mașini, Tzancă Uraganu nu se uită la bani. Dovezile sunt bolizii pe care manelistul i-a achiziționat de când a devenit cunoscut în industria muzicală din România. În vara acestui an s-a ”pricopsit” cu un Lamborghini Huracan, bijuterie pe patru roți, pentru care a scos din buzunar aproximativ 300.000 de euro. Mândru și extrem de fericit, artistul și-a prezentat noua achiziție pe rețelele de socializare.

Tzancă Uraganu mașină de peste 300.000 de euro
Tzancă Uraganu și-a prezentat noul Lamborghini Huracan/ sursă foto: Facebook

„Datorită lui Dumnezeu și vouă, oamenii mei! Huracan la Uragan!”, a scris Tzancă Uraganu pe social media.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *