February 23, 2024

De-a lungul carierei sale de peste cinci decenii, Corina Chiriac a dat totul pe scenă, fascinând publicul cu vocea sa inconfundabilă și energia sa debordantă. Admirată și iubită de oameni de toate vârstele, ea a reușit să rămână o prezență unică și relevantă în panorama muzicală românească.

Pe lângă succesul său profesional, Corina Chiriac a fost și un magnet pentru bărbați. Ea a fost curtată de mulți pretendenți și, după cum a mărturisit în mai multe interviuri, mulți dintre aceștia i-au recunoscut sentimentele pe care i le-au purtat.

Cu toate acestea, artista afirmă că nu știe dacă a întâlnit vreodată sufletul pereche, dar că a învățat să prețuiască și să valorifice tot ce a fost mai frumos în fiecare relație și să meargă mai departe pe propriul său drum. 

Alimentul pe care românii îl vând cu 600 lei kilogramul francezilor și austriecilor. Peste 90% din producție merge peste hotare

Corina Chiriac a dezvăluit faptul că una dintre persoanele pentru care a avut o admiratie profundă și căreia i-a purtat un sentiment de dragoste în secret a fost nimeni altul decât Dan Spătaru. Mai mult, într-un moment de sinceritate, Corina Chiriac i-a mărturisit chiar și artistului despre sentimentele pe care le avea pentru el. 

„Am mai spus-o și o repet, când eu aveam 15 ani, existau doi soliști. Aurelian Andreescu pe brunet și Dan Spătaru, care era un Alain Delon, blond și frumos ca un înger. Eu mă îndrăgostisem de Dan Spătaru. Și când am vorbit pentru prima oară cu el, i-am spus că am fost îndrăgostită de el și mi-a spus ”poți să îmi spui tu”, povestea Corina Chiriac în cadrulunui interviu tv.

În vremurile comunismului, numele Dan Spătaru garanta succesul absolut al unui spectacol. Carismatic și talentat, el era admirat atât pe scenă, cât și în afara ei. Corina Chiriac consideră că nu exista altul ca el și această credință a fost întărită și de către Horia Moculescu, unul dintre cei mai influenți producători muzicali ai vremii.

Patronul UNTOLD, acuzat că a abuzat sexual 2 minori, apărat de „prințesa Ayahuasca”

„Mi-a povestit Horia Moculescu de perioada în care cânta cu Dan Spătaru în turneu. Mi-a spus că într-o zi au ajuns să facă un concert în plus, în alt oraș, iar un om a scris pe o foaie A4, cu creionul – „Astă seară cântă Dan Spătaru” și a venit tot orașul la concert”, mai spunea Corina Chiriac. 

Corina Chiriac a mai spus că Dan Spătaru avea o carismă aparte – era un artist captivant și politicos cu toată lumea. Nu era nevoie să danseze pe scenă; vocea sa și interpretarea pieselor sale erau suficiente pentru a-i hipnotiza pe cei din public. Nu puteai să-ți iei ochii de la el. Dan Spătaru reușea să ajungă rapid la sufletul ascultătorilor săi, iar aceasta era o calitate cu adevărat specială.

„Am avut bucuria de a-l cunoaște pe Dănuț și de a cânta în preajma lui. Avea un lipici cu totul aparte, acest om. O carismă, care nu se cerea afară. El avea o carismă a lui. Fiind un băiat timid, finuț, extrem de politicos cu toată lumea și mereu la locul lui. Nu dansa, nu făcea nicio mișcare extraordinară. Nu pentru că așa erau vremurile, ci pentru că așa era el. Totuși, transmitea ceva unic. Nu-ți puteai lua ochii de la el!”, a spus Corina Chiriac, la  un post de radio, cu mai mult timp în urmă. 

Cum a ajuns Monica Gabor în centrul unui scandal în presa internațională: „Prietena lui Paris Hilton” „l-a dus înapoi la orfelinat după ce a petrecut doar o noapte la conacul ei”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *