March 5, 2024

Cornel Păsat, cunoscut coregraf al trupei Flamingo Boys și fost participant la primul show de supraviețuire „Rătăciți în Panama”, a dezvăluit  că el și soția sa, Bianca, au primit propunerea de a participa la show-ul „Survivor”, dar au refuzat categoric.

Motivul principal invocat de Cornel Păsat a fost legat de faptul că sunt părinți și nu doresc să petreacă mult timp departe de fiul lor.

Coregraful a descris experiența la astfel de competiții ca fiind dificilă din punct de vedere social, menționând că implică multă mâncare, ipocrizie și perversitate.

„Da, am primit și eu și Bianca propuneri de a participa la Survivor. Dar suntem părinți, avem un băiețel, și nu am vrea să stăm atât de mult timp departe de el.

În altă ordine de idei, este un format dificil din punct de vedere social. Multă mâncătorie, ipocrizie, perversitate, etc. Și riscant pentru sănătate.

Accidentările sunt frecvente și te pândesc la tot pasul. În concluzie, nu se merită. Eu am fost la un astfel de show în 2009. Nu mai vreau acea experiență”, a declarat Cornel Păsat pentru cancan.ro.

De asemenea, a subliniat riscurile pentru sănătate și frecvența accidentărilor în cadrul acestor show-uri.

Cu toate acestea, Cornel Păsat și soția sa ar fi deschiși să participe la alte două emisiuni de televiziune. Bianca și-ar dori să participe la „Asia Express”, în timp ce Cornel ar fi interesat de „Puterea cuplului”, considerându-l interesant și atractiv.

Deși au refuzat participarea la „Survivor”, cei doi artiști nu pierd din vedere show-urile TV, urmărindu-le cu interes și nostalgie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *