February 23, 2024

Imaginile șocante cu Cristi Tănase, fostul căpitan al echipei FCSB, stând leșinat în fața ușii apartamentului său, au apărut în spațiul public cu doar o zi în urmă.

În fotografiile care au devenit virale pe rețelele sociale, fostul fotbalist pare să fie într-o stare de slăbiciune, cu picături de sânge lângă el și cu vânătăi vizibile în zona articulațiilor degetelor, precum și cu o mână umflată.

Momentul tulburător surprins în videoclipul respectiv a stârnit îngrijorare în rândul fanilor și al publicului larg.

În înregistrarea video, un bărbat se apropie de Tănase și îl întreabă dacă este în regulă, iar acesta răspunde afirmativ, gestualizând din cap.

Ulterior, Cristi Tănase a postat o fotografie alături de moderatorul Adiță Voicu, în care se pot observa vânătăile și umflăturile de la mâini.

Fostul fotbalist în vârstă de 36 de ani a negat vehement zvonurile că ar fi fost victima unei agresiuni, explicând că starea sa este rezultatul unei situații nefericite legate de dinții provizorii pe care îi poartă.

Conform declarațiilor sale pentru Fanatik, el aștepta ca soția să îi deschidă ușa apartamentului și a precizat că a suferit o problemă din cauza unui dinte provizoriu care i-a căzut.

Cristi Tănase a respins orice speculații legate de o presupusă bătaie și a subliniat că nu se simte afectat de informațiile negative vehiculate de presă, exprimându-și dorința de a se concentra pe momentele plăcute și pe buna sa dispoziție.

Situația lui Cristi Tănase a stârnit un val de îngrijorare și speculații în rândul publicului, iar adevărul despre ceea ce s-a întâmplat în spatele acestor imagini controversate rămâne încă de elucidat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *