April 25, 2024

Scopul și soarta nativilor în viață va fi acum determinată de schimbările aduse cu Mercur retrograd în Berbec. Lecțiile karmice vor fi aduse doar în fața celor mai războinici și aceștia nu se vor ferii de ele. Ceea ce sugerează astrologii este să lăsăm deoparte sentimentele negative și să ne concentrăm pe cele pozitive.

Cum afectează Mercur retrograd în Berbec fiecare zodie

Ca orice astfel de schimbare astrologică și Mercur retrograd în Berbec va veni de data aceasta cu destul amânări în viața nativilor. Atât pe plan personal cât și profesional, aceștia vor suferi încurcături în relații, se vor face greu înțeleși și nu vor reuși să-și ducă planurile la bun sfârșit. Astrele îi susțin în fața oricăror provocări.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Nativii Berbec urmează un întreg proces de introspecție. Sunt sfătuiți să-și vadă de drum, în ciuda presiunii din partea oamenilor din jur. O dată ce vor reflecta asupra situației personale, vor cunoaște adevărul. Prietenii adevărați le vor fi alături în orice fel de moment. Spre finalul perioadei își vor da seama care sunt de fapt clipele ce le aduc cu adevărat fericire. Astrele îi îndeamnă la reflecție.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Nativii Taur se ghidează exclusiv după intuiție în această lună. Chiar dacă nu au un plan bine pus la punct, în cele din urmă își vor da seama care este de fapt rolul lor. Ideile și inspirația vor ajunge pe parcurs, mai devreme decât se așteaptă.

Sunt sfătuiți să manifeste ceea ce caută, chiar dacă mișcările în acest sens devin tot mai grele. Ideile și inspirația nu îi vor părăsi în momente de cumpănă.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Nativii Gemeni sunt pregătiți să înfrunte orice fel de provocare le oferă viața. Cu toate acestea, nu trebuie să treacă prin adversități de unii singuri. Prietenii și cei dragi le vor fi alături, asta dacă vor cunoaște modalitatea concretă în care să ceară ajutorul. Fiecare efort va fi răsplătit în echipă și se va vedea în final care au fost realizările. Astrele recomandă o căutare asiduă de sine.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Nativii Rac sunt sfătuiți să se concentreze pe sfera profesională în această perioadă. Cu toate că își doresc ca cei din jur să aibă la fel de mult succes, nu pot face nimic pentru a-i ajuta pe toți. Odată ce se vor îndrepta către lucrurile care îi fac fericiți și care le aduc și profit, vor vedea care este de fapt sensul vieții cu adevărat. Principalele lucruri pentru ei nu se pot cumpăra, însă au nevoie și de obiecte de uz zilnic pentru a putea funcționa.

Leu: 23 iulie – 22 august

Nativii Leu sunt sfătuiți să se îndepărteze de zona de confort și să pășească într-o arie mult mai deschisă. Vor vedea pe parcurs că oportunitățile ce le apar în viață sunt la fel de importante. Controlul deciziilor le aparține în totalitate. De asemenea, trebuie să separe anumite situații, să observe ceea ce nu le mai servește în cadrul dezvoltării și ce îi ajută pe viitor. Fiecare punct contează la fel de mult în acest moment.

Cum se prepară cea mai gustoasă fasole cu ciolan. Ingredientul secret care îi dă un plus de savoareFecioară: 23 august – 22 septembrie

Nativii Fecioară dețin puterea de a-și schimba soarta. Orice anume îi reține să-și urmeze calea trebuie eliminat. Trebuie să facă diferența între ceea ce au nevoie și ceea ce acceptă pur și simplu pentru a nu refuza. E momentul în care vor reveni la viață și își vor da seama că au avut dreptate în multe privințe pe plan personal. Ceea ce îi scoate dintre zonă de confort sunt chiar oamenii apropiați.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Nativii Balanță realizează că dezvoltarea proprie și personală îi afectează pe cei din jur. Relațiile sunt complet schimbate și dechiziile nu mai sunt aceleași ca în trecut. Sunt sfătuiți să nu ia decizii pripite, mai ales în procesul transformării. Acele momente importante vor veni chiar în clipa în care se vor regăsi.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Nativii Scorpion au o inimă mare pe care trebuie să o protejeze cu orice preț. Nimeni nu va face acest lucru în favoarea lor. Nu trebuie să le fie teamă de pierderi relaționale. Anumiți oameni care vor pleca din viața lor înseamnă că nu au fost meniți să rămână. Vor fi nevoiți să ia decizii dificile, dar care le vor ușura traiectoria pe parcurs.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Nativii Săgetător au reușit să facă pace cu trecutul și să-l îmbrățișeze. Nu le mai rămâne decât să se concentreze pe clipele din prezent și să-și creeze planuri pentru viitor. Alegerile sunt cele care i-au înălțat astăzi. Astrele spunt că trebuie să petreacă timp pentru reconectarea cu sinele.

Ce se întâmplă dacă bei energizant la volan? Demonstrație cu aparatul DrugTest – VIDEOCapricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Nativii Capricorn recunoscut faptul că familia valorează mai mult decât locul de muncă sau finanțele. Se ghidează după acest nou adevăr și pornesc la drum cu o mentalitate de învingători. Astfel, ating un punct de creștere pe care nu-l vor mai întâlni vreodată. Atunci când se vor simți împăcați cu ei înșiși, vor reuși în sfârșit să aibă tot ce și-au dorit.

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

Nativii Vărsător au tendința de a-i ghida pe cei din jur și de a-i ajuta să vadă binele în propria persoană. Unicul lor scop este de a fi vizionari, având ca scop interesul colectivității. Pentru a călca cu adevărat în acest rol trebuie să-și spună dorințele răspicat. Astrele îi încurajează în acest sens, dată fiind frica ce îi pândește deseori.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Nativii Pești încearcă să-și vindece anumite răni din trecut peste care au trecut cu greu. Au învățat cum să-și mențină răbdarea și cum să lucreze cu aceasta. Fiecare lecție i-a pregătit pentru acest moment. Este important să aibă concentrare asupra lucrurilor materiale, dar și a celor care implică soarta și predestinarea.

SURSA

Două zodii primesc o lecție de viață în primele zile ale lunii aprilie. Mercur retrograd este de vină

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *