April 14, 2024

FOCUL – Berbec, Leu și Săgetător

Persoanele născute sub semnul Focului sunt persoane capabile să “aprindă motorul” în diferite aspecte ale vieții. Caută mereu sensul vieții și sunt percepute că având mare capacitate de acțiune și decizie.

Sunt, însă, predispuse exceselor, sunt ghidate de dorința și uneori prea multă pasiune. Trebuie să învețe să o lase mai ușor în multe aspecte ale vieții și să-și canalizeze atenția și spre călătorii, sport și diverse hobby-uri.

PĂMÂNT – Taur, Fecioara și Capricorn

Sunt persoane care pun mare preț pe obiectivitate și pe lucruri materiale. Au nevoie imperioasă să câștige mulți bani și să se dezvolte cât mai mult în plan profesional pentru a se simți cu adevărat realizați.

Citește și: Care sunt cele 3 zodii ce vor străluci în luna aprilie 2024

Trebuie să învețe să profite de talentele lor native pentru a-și pune în practică ideile și planurile.

Se pricep de minune să-și ducă la bun sfârșit proiectele în care sunt implicate. Pământul îi face să fie mereu conectate la ceea ce este palpabil, nu să viseze sau să-și facă iluzii.

AER – Gemeni, Balanță, Vărsător

Nativii acestor zodii sunt persoane care se axează foarte mult pe energia intelectuală. Preferă să descopere lucruri și să se avânte fără niciun fel de urmă de frică în orice este nou, încercând de fiecare dată să dea randamentul cel mai mare.

Citește și: Citatul motivațional celebru care îți poate schimba viața în luna aprilie 2024 în funcție de zodia ta

Sunt persoane visătoare care nu se sfiesc să-și urmeze pasiunile în viață și mulți dintre ei au șanse de izbândă în acest sens. Cu toate acestea, sunt totodată și persoane predispuse la depresie, care obosesc la multă vreme după ce au consumat toată energia ce îi ghidează.

 Însă, pe cât de greu pică în depresie adâncă, pe atât de ușor reușesc să iasă din ea și de multe ori se ridică cu puteri înzecit mai mari.

 Pe plan amoros, acestor nativi le place foarte mult să experimenteze și să „devoreze” cât mai mulți parteneri. Iar acest lucru se întâmplă din simplul fapt că nativii acestor zodii sunt persoane foarte curioase care își caută jumătatea necontenit. Când o găsesc, își redirecționează energia amoroasă către lucruri creative. În viață au mari șanse de izbândă și succes financiar.

APĂ – Rac, Scorpion, Pești

Nativii acestor zodii, guvernate de apă, sunt în general persoane care nu se deschid prea mult. Preferă să își țină gândurile pentru ei și să ducă o viață introvertită, deși pe dinafară nu lasă să se vadă acest lucru.

 Își petrec majoritatea vieții căutând succesul pe care deseori îl găsesc însă nu realizează acest lucru. Tocmai de aceea este riscant că de multe ori să piardă cam tot ce au și să fie nevoiți să o ia de la capăt. Însă, datorită faptului că sunt peroane destul de optimiste, reușesc să treacă peste foarte multe praguri în viață.

 Pe plan amoros nativii acestor zodii sunt mereu în căutarea pasiunii. Sunt predispuși să însele fără să aibă prea multe frustrări însă în ciuda acestui lucru, preferă viață alături de un partener stabil, puternic, care să le asigure tot ceea ce își doresc.

SURSA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *