March 5, 2024

Hainele negre sunt extrem de populare, atât datorită eleganței pe care o oferă, cât și a faptului că indiferent de ce fel de accesorii am mai purta, ele vor se vor asorta extrem de bine!

Însă, chiar și în situațiile în care scoatem din portofel sume importante de bani, pentru a cumpăra haine din magazine de lux, există o problemă pe care o vom sesiza rapid! După câteva spălări, hainele negre își vor pierde intensitatea culorii!

Din fericire, potrivit informațiilor oferite de către cei de la santeplusmag.com, există un truc foarte ingenios care ne poate scăpa de această problemă! Iar tot ce ne trebuie pentru acest truc genial este puțin ceai! Mai precis, trebuie să pregătim cam 2 căni de ceai negru, pe care le vom adăuga în mașina de spălat și apoi vom spăla hainele în mod obișnuit!  

Acest truc ne poate ajuta să menținem intensitatea și strălucirea hainelor noastre negre! Iar, din fericire, mai există și alte soluții la care putem apela!

Cum putem păstra culoarea hainelor negre

Un alt truc extrem de banal, care ne poate menține hainele într-o condiție mult mai bună, este să le întoarcem pe dos înainte de a le spăla! Apoi, dacă folosim un detergent special pentru haine de această culoare, ele vor rămâne la fel de strălucitoare ca și când ar fi noi!

În final, un alt sfat ce poate părea banal, dar care este extrem de important, este să nu le lăsăm la uscat în lumina Soarelui! Deși ele se vor usca ceva mai încet, este important să lăsăm hainele negre la uscat într-un loc cu umbră, pentru a nu se decolora din cauza razelor Soarelui.

Sursă text: Click.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *