December 1, 2023

Oana Radu, una dintre cele mai cunoscute și apreciate cântărețe de la noi din țară, le-a dat fanilor o veste șocantă. Artista a anunțat pe pagina sa de socializare că s-a despărțit de soțul ei, Cătălin Dobrescu. 

Oana Radu a subliniat că momentan nu se simte pregătită să ofere detalii despre despărțirea lor. Artista a promis că, în viitor, va clarifica situația și va vorbi mai pe larg despre această perioadă. Speculațiile s-au inmultit după ce artista a postat o imagine în care se vedea că nu mai are verigheta. Mariajul celor doi a durat aproximativ 3 ani. 

„Mă simt datoare să vă răspund, fiindcă am primit această întrebare de nenumărate ori. Eu și Cătălin nu mai suntem împreună!

Am hotărât să o luăm pe drumuri separate. Nu suntem în cea mai bună perioadă din viața noastră și cu siguranță înțelegeți de ce”, a fost anunțul postat, în mediul online, de cântăreață.

Artista, în vârstă de 29 de ani, s-a abținut, deocamdată, să ofere mai multe detalii privind ruptura surprinzătoare dintre ea și soțul ei. 

„Momentan, nu mă simt pregătită să vorbesc despre subiectul acesta. Când lucrurile vor fi mai ușoare, cu siguranță voi face un storytime pentru voi. Până atunci, vă rog doar să ne respectați decizia și intimitatea! Vă mulțumim!”, a mai spus Oana Radu.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *