May 20, 2024

Lumea cinematografică internațională plânge pierderea unui talent de excepție! Brian McCardie, renumitul actor recunoscut pentru rolul său ca șeful mafiei  în serialul „Line Of Duty”, s-a stins din viață la vârsta de 59 de ani. Vestea tristă a trecerii sale în neființă a fost anunțată de către familia sa. 

Știrea tragică a trecerii în neființă a lui Brian McCardie a căzut ca un trăsnet. La vârsta de doar 59 de ani, Brian McCardie, cunoscutul actor din „Line Of Duty”, a părăsit această lume. Moartea sa a fost subită, în propria sa locuință, conform anunțului făcut de membrii familiei sale. Momentan, cauza decesului nu a fost dezvăluită. În zilele ce urmează, se vor face publice detalii despre ceremonia de înmormântare a talentatului actor.

Citește și: DOLIU ÎN LUMEA MUZICII! UN MEMBRU AL FILARMONICII DIN IAȘI S-A SINUCIS, ÎNAINTE DE PAȘTE

Brian McCardie a murit

Remarcabil pentru portretizarea șefului mafiot John Thomas ‘Tommy’ Hunter în serialul polițist de televiziune, talentatul actor scoțian s-a alăturat recent distribuției prequel-ului Outlander, „Blood Of My Blood”.

Vestea tristă a decesului său a fost confirmată de sora sa, care a transmis un mesaj public prin intermediul unei platforme de socializare.

„Cu mare tristeţe anunţăm trecerea în nefiinţă a lui Brian James McCardie, fiu iubit, frate, unchi şi prieten drag pentru atât de mulţi. Brian a murit brusc acasă, duminică, 28 aprilie. Un actor minunat şi pasionat pe scenă şi pe ecran, Brian şi-a iubit munca şi a atins multe vieţi şi a plecat mult prea devreme”, a scris sora actorului în mediul online.

În curând, va fi comunicată data și ora funeraliilor. Până în acest moment, cauza exactă a decesului actorului nu a fost dezvăluită.

Cine a fost actorul Brian McCardie

Brian McCardie a avut o apariție într-un episod al serialului „Outlander”, unde l-a interpretat pe Sir Marcus MacRannoch, înainte de a fi distribuit în rolul șefului Clanului Grant în același serial.

Acesta se concentrează asupra poveștii părinților personajului principal din „Outlander”, Jamie Fraser, și este în prezent în proces de filmare în Scoția. În filmul „Rob Roy”, Brian McCardie a jucat rolul lui Alasdair MacGregor, fratele personajului principal, interpretat de actorul nord-irlandez Liam Neeson.

Brian McCardie și-a etalat versatilitatea într-o serie de roluri memorabile în filme și seriale. Printre acestea se numără apariția sa în adaptarea din 2013 a romanului „Filth” al lui Irvine Welsh, unde a jucat alături de James McAvoy, precum și rolul său din drama de epocă din 2003, „Mr Barrington”.

De asemenea, McCardie a fost prezent în producțiile recente, precum serialul Netflix „The Last Czars” din 2019, și în drama penitenciară „Time” din 2021, unde a jucat alături de Sean Bean. Nu în ultimul rând, el a făcut parte și din serialul de televiziune „Crime” al lui Irvine Welsh, în același an.

Citește și: ALEX ALEXANDROV, FONDATORUL COMPANIEI ALTEX, A MURIT. BOALA INCURABILĂ DE CARE SUFEREA

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *