May 20, 2024

Petrecerea a fost în toi, noaptea trecută, în Vama Veche! Românii s-au distrat pe cinste de 1 Mai, devenind deja o tradiție să meargă pe litoralul românesc. Chiar dacă pe autostrada Soarelui n-a fost forfotă mare, miercuri dimineața, iată că lucrurile au luat o turnură neașteptată odată cu lăsarea serii. Asta pentru că turiștii au dat buzna la malul mării și au împânzit stațiunile. Lumea s-a îngrămădit în Vamă, unde muzica a fost la ea acasă și distracția a durat până-n zori, la răsărit. Grupuri de tineri au stat la focuri de tabără pe plajă, au cântat, au dansat și s-au bucurat de focurile de artificii. Oamenii au uitat de fițe și aroganțe și s-au împins la coadă la shaorma, chiar dacă era trecut de miezul nopții! După petrecere, toți s-au îndreptat spre case, însă ce a rămas în urma lor a fost un adevărat dezastru! CANCAN.RO vă prezintă imaginile.  

A devenit o tradiție pentru români ca de 1 Mai să meargă pe litoralul de la noi. Stațiunile sunt pline, chiar dacă prețurile au crescut considerabil față de anii trecuți. În topul turiștilor rămâne Vama Veche, locul unde oameni din toate colțurile țării își dau întâlnire pentru o distracție de pomină. Noaptea trecută, a fost zarvă mare la malul mării, acolo unde mii de turiști au petrecut până la primele ore ale dimineții. Au așteptat pe plajă să răsară soarele, la un foc de tabără și povești nemuritoare. Lucrurile s-au calmat abia spre dimineață în Vamă, când toți cei prezenți noaptea trecută au început să se îndrepte obosiți spre case.

CITEȘTE ȘI: CEA MAI TUNATĂ DE LA MARE! A DEFILAT DE 1 MAI CU TALIA DE VIESPE ȘI POSTERIORUL DE 30.000 €

Distracție pe cinste pentru românii care au sărbătorit 1 Mai în Vama Veche

CANCAN.RO vă prezintă, ca de fiecare dată, cele mai tari imagini și cele mai picante informații chiar de la fața locului. A fost o noapte de pomină în Vama Veche, acolo unde mii de turiști și-au dat întâlnire, pentru a petrece până dimineața.

Muzica a fost de toate genurile, cei prezenți au dansat toată noaptea, s-au plimbat la malul mării, au făcut focuri de tabără, au stat la povești și au privit artificiile. Mâncare a fost pentru toată lumea, însă delicatesa serii a fost, fără doar și poate, shaorma! În Vamă, mulți au uitat de fițe și aroganțe, bucurându-se sub cerul liber de o petrecere așa cum rar mai vezi.

Petrecere de zile mari în Vama Veche

NU RATA: PARCAREA MEGA-AROGANȚELOR! AU “RUPT” CLUBURILE DE LUX DE LA MAMAIA, DE 1 MAI, CU BOLIZII DE SUTE DE MII DE EURO!

Imagini dezolante surprinse în Vama Veche după petrecerea de 1 Mai

După ce turiștii au dansat și au cântat ore bune, au început să se îndrepte spre case ori spre cazările pe care le aveau plătite. Nu ne-a fost mare mirarea să observăm că pe marginea drumului din Vamă spre stațiunea 2 Mai, erau parcate o mulțime de mașini. Oamenii n-au mai găsit locuri de parcare, așa că și-au lăsat autoturismele pe unde au apucat. Pentru unii șoferi n-a mai contat faptul că-și lasă vehiculul în câmp ori parcat neregulamentar, ci doar să găsească o bucată de loc unde să-l lase până la sfârșitul party-ului!

Petrecerea s-a încheiat, însă în urma acesteia a rămas un adevărat haos. Coșurile de gunoi din stațiune s-au umplut până la refuz și chiar au dat pe afară! Din cauza numărului mare de turiști, Vama Veche s-a umplut rapid și de resturi de mâncare, sticle de băutură, chiștoace și altele. Gunoaiele au răsărit la orice colț de stradă, iar imaginile sunt de-a dreptul dezolante.

Petrecere de zile mari în Vama Veche, de 1 Mai

Spre exemplu, în stațiunea Mamaia, românii care n-au grija banilor s-au întrecut în lux și opulență. CANCAN.RO v-a prezentat parcarea mega-aroganțelor, a celor care au rupt cluburile exclusiviste de la malul mării. De data aceasta, nimeni nu și-a mai lăsat bolidul uitat pe marginea drumului, ci l-a pus la expoziție (VEZI AICI IMAGINILE)

Cert este că, românii au petrecut de pomină de 1 Mai, iar distracția va continua și-n zilele libere pe care le mai au la dispoziție în această minivacanță.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *