December 8, 2023

El este sosia lui Dorian Popa! La scurtă vreme după ce influencerul a recunoscut că a consumat cannabis și că s-a suit la volan în chiloți și halat, CANCAN.RO vă prezintă povestea celui care îi seamănă leit! Nu doar că au un stil vestimentar similar, dar se mai și cunosc. Cine este, cu ce se ocupă și toate detaliile, vi le transmitem în exclusivitate!

Pe data de 27 octombrie, actorul a fost prins de către Brigada Rutieră la volan și testat cu aparatul Drug Test, moment în care a ieșit pozitiv pentru cannabis. Abia acum, pe 7 noiembrie, a lăsat scuzele deoparte, invențiile despre cum a inhalat „accidental” și a recunoscut că este vinovat. A dat o parte din vină pe despărțirea de Babs, cea care i-a fost alături mai bine de 11 ani, dar și pe toate activitățile solicitante din viața sa de vedetă.

Fix în aceeași zi în care actorul a venit cu un „apology video” care s-a viralizat rapid, „frățiorul” lui și-a făcut apariția. Cine este „geamănul” lui? Iată imaginile!

Sosia lui Dorian Popa și iubita lui / Sursă foto: CANCAN.RO

Dorian Popa are o sosie în Domnești

În aceeași dimineață în care Dorian Popa a „rupt” tăcerea, „geamănul” lui s-a pus pe treabă. De dimineață, soția sa, care, culmea, seamănă și ea cu Babs, a plecat singură de acasă și s-a dus la Primăria din Domnești. El s-a dus să-și colanteze mașina, din negru în auriu, în timp ce „frățiorul” lui avea să vie lovit de un val de comentarii, după ce și-a recunoscut vina.

Cine este sosia lui Dorian? Numele său este Adrian Botezatu și este administrator la o firmă de feronerie. Așadar, tot afacerist. Așa cum și-a obișnuit și influencerul fanii, obișnuiește să poarte branduri de lux, dar este și un împătimit al călătoriilor prin Santorini, Maldive, Myconos și alte locații de top. Îi place să se afișeze cu vedete, nu doar cu Dorian, ci și cu Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru. Mai multe imagini găsiți în GALERIA FOTO a acestui articol.

Sosia lui Dorian, alături de Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru / Sursă foto: Instagram

(CITEȘTE ȘI: Dorian Popa s-a decis să spună adevărul. „Am consumat cannabis. Cea mai mare prostie din viața mea”. Cum a fost prins, de fapt)

Legătura dintre afacerist și influencer

Lăsând aspectul fizic, vestimentația și că au gusturi similare când vine vorba de femei, amândoi au o comunitate frumoasă de fani pe rețelele de socializare. Nu reușește să se ridice încă la rangul lui Dorian, dar Adrian Botezatu are peste 49.000 de urmăritori pe Instagram. Bonus: are și o poză cu Dorian, făcută înainte de Halloween, semn că se și cunosc, dar și o mulțime de alte imagi împreună.

Dorian Popa și „fratele” său / Sursă foto: Instagram

La poza în cauză, afaceristul a pus descrierea: „Cu fratele Popa”.

Alte personaje din lumea mondenă cu care s-a afișat, în decursul timpului, sunt: Cătălin Măruță, Andra, Călin Donca, Nuțu Cămătaru, Andreea Bălan, Pepe, Codin Maticiuc și alții.

(CITEȘTE ȘI: Dorian Popa, dialog halucinant cu polițiștii care l-au testat anti-drog. “Se așteptau să ies pozitiv la cocaină”. De ce a fumat cannabis)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *