March 5, 2024

Elena Marin, în vârstă de 36 de ani, și-a luat adio de la competiția Survivor All Stars, în urma unui duel cu Jorge, marcat de emoție și determinare.

Coregrafa, care a făcut parte din echipa Faimoșilor timp de 3 săptămâni, a lăsat în urmă o amprentă puternică în competiție.

Totodată, echipa roșie a suferit o pierdere dublă, odată cu plecarea Roxanei Nemeș, care a rezistat timp de 4 săptămâni, dar a fost nevoită să abandoneze din motive medicale.

Într-un interviu, Elena Marin și-a exprimat mândria pentru performanța sa la Survivor: „Sunt mândră de mine, au trecut trei ani de zile, am trecut prin două operații… am vrut să vad că mai pot, atât cât s-a putut să fie.” Cu toate că experiența a fost dificilă, Elena Marin a recunoscut că acum este timpul să se întoarcă acasă, la familia sa.

Despre eliminarea sa, Elena Marin a afirmat: „Sincer da, mă așteptam. La cum stăteau lucrurile acolo, era de așteptat. Nu se pune problema de rezistat, aș fi rezistat mult, așa cum v-am obișnuit, dar așa a fost să fie, de data asta.”

A evidențiat și dificultățile cu care s-a confruntat în timpul competiției, menționând duritatea condițiilor de dormit și senzația puternică de foame.

De asemenea, Elena Marin a împărtășit impresiile sale despre TJ Miles, unul dintre colegii săi de echipă: „Îmi vor lipsi traseele. Fiind o fire sportivă, îmi amintesc mereu cu plăcere de incursiunile printre diferite obstacole și finalurile pline de adrenalină.”

Cu plecarea lor din competiție, Elena Marin și Roxana Nemeș lasă în urmă o amintire puternică și se pregătesc să continue drumul în afara insulei Survivor All Stars.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *