June 16, 2024

O familie română a trăit o experiență neplăcută după ce au căzut în plasa unei înșelătorii cu consecințe financiare semnificative.

Totul a început atunci când au angajat un meșter pentru unele lucrări de construcție și au făcut o greșeală crucială, oferindu-i o sumă mare de bani în avans.

În cele din urmă, această decizie s-a dovedit a fi una costisitoare, cu o pierdere de 2000 de euro.

Inițial, familia a acceptat prețul oferit de meșter și acesta a început lucrările, cerând tot mai multe sume de bani în avans sub diferite pretexte.

S-a ajuns apoi, ca meșterul să primească o sumă considerabilă în avans, de aproximativ 2000 de euro, față de lucrările efectuate.
Ultimele stiri - Stiri de ultima ora, informatii de azi, din Romania si  externe - Cancan.ro

Ulterior, meșterul a continuat să ceară din ce în ce mai mulți bani pentru a finaliza lucrarea, iar în cele din urmă a abandonat complet proiectul înainte de sărbătorile pascale.

Familia s-a trezit cu o pagubă uriașă și cu un meșter care refuza să-și termine treaba sau să returneze banii.

Încercările familiei de a-l determina pe meșter să revină și să finalizeze lucrarea au eșuat, iar aceștia au fost lăsați cu o lecție dură în urma acestei experiențe.

În final, familia a decis să-și împărtășească povestea pe rețelele de socializare, avertizându-i pe alții să fie precauți atunci când angajează astfel de meșteri și să nu ofere sume mari de bani în avans.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *