June 16, 2024

În lumea în continuă schimbare a designului auto, pasiunea pentru inovație și tehnologie dă naștere unor imagini care depășesc limitele prezentului.

Un astfel de exemplu este viziunea incredibilă a artistului digital Jason Choi, cunoscut sub pseudonimul twindragons_kr pe platforma Instagram.

Cu imaginația sa excepțională și abilitățile grafice remarcabile, Choi a creat o serie de randări spectaculoase care prezintă o nouă perspectivă asupra viitorului Dacia Stepway.
PREMIERA: Dacia SHIFT Concept. Asa arata Dacia viitorului? - AutoMarket

Inspirat de evoluția brandului Dacia

Dacia, brandul autohton cu o creștere remarcabilă în ultimele decenii, își continuă parcursul către inovație și modernizare. În ultimii ani, Dacia a surprins piața auto europeană cu lansarea modelelor moderne și accesibile, consolidându-și poziția ca un jucător important în industrie.

Lansarea Daciei Duster 3 a adus o nouă viziune în gama autohtonă, iar inspirat de această evoluție, Jason Choi a creat conceptul său pentru Dacia Stepway.

O interpretare futuristică a designului Auto

Prin intermediul randărilor sale, Jason Choi a reușit să redefinească conceptul de mașină urbană. Utilizând influențele stilistice ale Dusterului și potențialul de transformare al modelului Sandero Stepway, artistul a creat un design care pare să provină din lumea SF.

Elemente precum farurile LED și grila frontală neagră conferă modelului un aspect puternic și futurist, captivant privirile celor care visează la viitorul auto.
VIDEO| Dacia pregătește lansarea unui model revoluționar: Mașina pare  desprinsă din filme SF

Detalii care încântă sufletele pasionaților de design

Choi a acordat o atenție deosebită detaliilor, creând o siluetă fluidă și aerodinamică. Linii întinse și suprafețe alungite contribuie la aspectul dinamic al mașinii, în timp ce umerii lărgi și stopurile alungite adaugă o notă de eleganță și modernitate.

Lunați înclinată spre spate completează imaginea unei mașini care pare să plutească pe șosea, capturând atenția și imaginația celor care o privesc.
Dacia pregătește lansarea unui model revoluționar: Mașina pare desprinsă  din filme SF - TOMIS NEWS

Viziunea unui viitor promițător

Prin randările sale uimitoare, Jason Choi ne oferă o perspectivă încântătoare asupra viitorului Dacia Stepway. Conceptul său inovator sugerează că viitoarele modele Dacia ar putea fi o combinație perfectă între funcționalitate, stil și tehnologie avansată.

Astfel, pasionații de design auto pot visă la un viitor plin de posibilități și inovație, în care mașinile Dacia continuă să surprindă și să inspire.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *