May 24, 2024

Durere fără margini în familia unui afacerist român în vârstă de 32 de ani! Florian s-a stins din viață în urma unui accident cumplit, lăsând în urmă 2 copii.

Comunitatea din Rovinari, județul Gorj, este în stare de șoc. Oamenii plâng moartea unui tânăr antreprenor în vârstă de doar 32 de ani. Florian s-a stins din viață în urma unui accident tragic în Germania.

Încă de la o vârstă fragedă, Dumitru Florian Ișfan s-a remarcat drept un om de afaceri de succes în Rovinari, conducând companii importante cu mulți angajați. În anul 2023, el deschisese o fabrică de pahare din carton în oraș.

Recent, Florian călătorise în Germania pentru a vizita un membru al familiei. Potrivit informațiilor furnizate de presa locală, tragedia a avut loc joi, 9 mai 2024. Tânărul efectua reparații la o mașină ridicată pe un elevator.

Din motive încă neelucidate, mașina de mare tonaj a căzut peste el, impactul fiindu-i fatal. Eforturile medicilor de a-l salva au fost zadarnice.

Florian Isfan conducea în prezent o fabrică de pahare din carton, una de mobilă și două magazine de cartier, având sub subordinea sa nu mai puțin de 60 de angajați.

Citește și: REACȚIA LUI ROCIO, O TÂNĂRĂ DIN CUBA, CARE A VIZITAT PRIMA OARĂ ROMÂNIA. CE A ȘOCAT-O: ”PARE CEVA FOARTE BANAL”

Florian lucrase o viață întreagă în străinătate

Vestea tragică i-a luat prin surprindere pe prieteni și cunoscuți, care acum se află în stare de șoc. Florian Isfan era căsătorit și avea doi copii. Fotografiile și postările sale de pe Facebook sugerează că avea o familie extrem de fericită.

Mai mult, Florian a fost sponsorul echipei CS Jiul Rovinari, iar jucătorii își exprimă tristețea pentru dispariția celui care i-a sprijinit întotdeauna.

Într-o postare pe Facebook de anul trecut, primarul orașului, Robert Filip, i-a adus laude lui Florian Ișfan laeve4nimentul de inaugurare a fabricii de pahare din Rovinari. L-a descris ca pe un tânăr antreprenor care s-a străduit ani de zile în străinătate și apoi și-a investit economiile în afaceri locale.

”Sunt cu atât mai onorat şi mândru de această nouă investiţie cu cât, după foarte mulţi ani petrecuţi în afara ţării, peste 13 ani, domnul Işfan Dumitru-Florian a ales să investească aici, acasă la domnia-sa.

Iar sumele investite nu sunt deloc mici. Aproximativ 400.000 de euro aport personal, la care s-a adăugat un grant în valoare de 33.000 de euro de la Uniunea Europeană. De altfel, pentru domnul Işfan Dumitru Florian, fabrica inaugurată nu este singura activitate economică desfăsurată aici, la aceasta acăugându-se o fabrică de mobilă și două magazine de cartier”, a transmis la acea vreme, Robert Filip, primarul oraşului Rovinari.

Citește și: BREAKING | BIANCA ȘI PETRONELA AU MURIT ÎNTR-UN ACCIDENT RUTIER CUMPLIT CÂND SE ÎNTORCEAU DE LA MUNCĂ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *