May 20, 2024

La începutul anului 2023, înainte de a împlini 44 de ani, Oana Lis a fost diagnosticată cu cancer de piele. La acea vreme, soția lui Viorel Lis a mărturisit că a trecut și printr-o operație, după care a urmat o perioadă de recuperare. Acum, la mai bine de un an distanță, vedeta a făcut noi dezvăluiri despre acele momente grele. Mai mult decât atât, a decis să își arate cicatricile rămase în urma problemelor de sănătate.

Oana Lis a fost mereu deschisă cu publicul, iar atunci când a avut ocazia a vorbit atât despre momentele fericite din viața ei, cât și despre cele dureroase. Așadar, ea nu s-a ferit să dea detalii nici în ceea ce privește diagnosticul de cancer pe care l-a primit în urmă cu mai bine de un an.

Citește și: VIOREL LIS, PAȘTE DE COȘMAR! CHINUL PRIN CARE A TRECUT FOSTUL EDIL AL CAPITALEI: ”MAI AVEA 3 DINȚI. NU A PUTUT SĂ MĂNÂNCE NICIUN OU FIERT”

Oana Lis, mărturisiri despre diagnosticul de cancer

Oana Lis nu a fost ferită de problemele de sănătate. Aceasta a trecut prin momente grele atunci când a primit diagnosticul de cancer de piele. Inițial, a simțit că lumea ei s-a oprit în loc, însă nu s-a dat bătută și a luptat pentru a învinge boala nemiloasă.

Acum, soția lui Viorel Lis a decis să facă publice și câteva imagini cu cicatricile rămase în urma operației. Mai mult decât atât, a atașat și un mesaj emoționant în care a împărtășit o parte din trăirile ei.

„Nu-mi plac tatuajele pentru mine, dar m-a tatuat cumva viața. Aici e cicatricea după operația de cancer de piele de anul trecut. E important să facem controale la timp. Știu că uneori uităm de noi, dar ca să fii un om bun și să poți fi stâlp pentru alții, trebuie să te asiguri că ești tu bine înainte.

Orice diagnostic e mai bine să-l știi mai repede ca să găsești soluția potrivită pentru tine. O clipă când auzi acest cuvânt care începe cu „c” parcă se oprește lumea în loc, dar în secunda 2, trebuie să cauți soluții. Nu suntem roboți, se poate întâmpla oricui.”, a scris Oana Lis pe contul său de Facebook.

Postarea Oanei Lis/ Sursa foto: Facebook

Oana Lis este o adevărată luptătoare. Vedeta a mărturisit că viața a pus-o la încercare de mică, atunci când și-a pierdut mama. Mai mult decât atât, ea se luptă și problemele de sănătate ale lui Viorel Lis, fiind singurul lui sprijin.

Atunci când a aflat că are cancer, soția fostului edil al Capitalei a dezvăluit că a fost nevoită să lupte în fiecare zi cu boala nemiloasă. În plus, problemele de sănătate au necesitat costuri speciale. Așadar, ea a făcut și uriașe eforturi financiare.

„Știam că viața e destul de scurtă, mama a murit când avea 35 de ani. Viața m-a învățat cu problemele de mică, viața e o luptă din punctul meu de vedere, trebuie să ne luptăm în fiecare zi și să ne dorim să trăim.

Încă mă recuperez, am avut un carcinom de piele, iar acum normal fiind vară trebuie să am mai multă grijă să mă acopăr, cicatricea să o dau cu creme speciale care costă destul de mult. Sunt niște lucruri pe care trebuie să le faci, dar pentru sănătate trebuie să faci toate eforturile necesare.”, spunea Oana Lis anul trecut, după operație, potrivit Spynews.ro.

Citește și: OANA LIS TRECE PRIN CLIPE GRELE ÎNAINTE DE PAȘTE. A PIERDUT O PERSOANĂ FOARTE DRAGĂ EI. „ÎȚI RĂMÂNE ÎN SUFLET ACEASTĂ DURERE”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *