May 20, 2024

Frații Tate sfidează de la București instanțele din Marea Britanie! Se pare că ”Ferma de videochatiste” produce în continuare, iar aroganța făcută de cei doi britanici este de 700.000 de euro! Tristan și Andrew ”Cobra” și-au făcut intrarea, la un restaurant cunoscut din Capitală, pe cai mari. ”Încălecați” pe doi bolizi proaspăt achiziționați au descins, un Ferrari SF 90 SPIDER, de peste 450.000 de euro, și un Maseratti MC20 Cielo, de doar 250.000 de euro. În urma lor, bodyguarzii, nici ei neica nimeni, ci cu un Mercedes impozant. CANCAN.RO are imaginile spectaculoase și vi le prezintă, în exclusivitate. 

Frații Tate erau reținuți, la mijlocul lunii martie (Vezi AICI detalii), de autoritățile din România, dar la solicitarea celor din Marea Britanie. Un nou dosar i-a ”lovit” pe cei doi, cu acuzații de natură sexuală. Iar pe numele lor fuseseră emise mandate europene de arestare din Regatul Unit. Curtea de Apel a decis, însă, amânarea extrădării lor, așa că băieții au continuat aroganțele. Ultima, zilele trecute. Cu două ”bijuterii” pe patru roți cu care au luat ochii trecătorilor.

(CITEȘTE ȘI: ZED E OK CĂ IUBITA LUI A FĂCUT VIDEOCHAT PENTRU FRAȚII TATE. DRAGOSTEA ÎNVINGE TOT!)

Aroganța fraților Tate nu are limite! Au ieșit pe stradă cu ultimele ”bijuterii” pe patru roți!

Frații Tristan și Andrew Tate, aroganță cu două ”bijuterii” pe patru roți

Lui Tristan și Andrew ”Cobra” Tate le merg bine afacerile, în special cu ”videochatistele”, iar banii chiar îi dau afară din casă. Și unde să-și arate ”mușchii”, dacă nu la o terasă, dar nu oricum, ci la volanul unor mașini pe care doar bogătașii și le permit. Achiziționați de curând, bolizii și-au croit drum către local, acolo unde au intrat triumfal, am putea spune.

(NU RATA: ”BOMBARDIERUL” VLAD OBU, AUDIAT ÎN CAZUL FRAȚILOR TATE. SE EXTIND CERCETĂRILE PRIVIND ”FERMA DE VIDEOCHATISTE”)

Le merge bine fraților Tate! Bolizii pe care i-au ”călărit” zilele trecute sunt argumentul

Ferrari SF 90 SPIDER, de peste 450.000 de euro, și Maseratti MC20 Cielo, de 250.000 de euro au fost piesele de colecție care au impresionat în acea zi la terasă. Tristan și Andrew, îmbrăgați elegant, au tras bolizii în parcare și apoi s-au instalat la masă, în restaurant. Unde au petrecut mai bine de două ore, timp în care, probabil, au pus și puțin țara la cale.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *