February 23, 2024

Horia Moculescu, un nume venerat în lumea muzicii românești, a fost mereu asociat cu profesionalismul și cu o prezență discretă pe scena publică.

Cu toate acestea, sub fațada sa liniștită, se ascundeau aspecte ale vieții sale pe care puțini le cunoșteau.

O sursă sub protecția anonimatului a dezvăluit că Horia Moculescu a avut o patimă pentru jocurile de noroc în tinerețe.

În perioada când era căsătorit cu Mariana Moculescu, legendarul compozitor a pierdut sume considerabile de bani la cazinoul de la Casa Vernescu, potrivit declarațiilor sursei.

Despre procesul de divorț dintre cei doi, sursa a dezvăluit detalii surprinzătoare: „Am fost în sala de judecată undeva la începutul anilor 2000. Domnul Horia Moculescu a adus doi martori mincinoși care au fost instruiți să spună judecătorului exact ceea ce dorea el. Acest lucru a fost folosit pentru a câștiga procesul”.
Horia Moculescu, probleme grave de sănătate. Compozitorul ar fi conectat la aparatul cu oxigen

Confirmând informațiile, Mariana Moculescu a exprimat uimirea și șocul ei la aflarea sumelor impresionante pierdute de fostul soț la cazinou.

Ea a adăugat: „Eu nu am știut pe moment că Horia Moculescu joacă și pierde la cazinou sume mari de bani. Am aflat ulterior și am rămas șocată! Ce să mai, eu am trăit cu dracul, nu multe femei au avut viața pe care am trăit-o eu”.

Despre procesul de divorț, Mariana Moculescu a spus: „Nu îmi mai aduc aminte exact ce s-a întâmplat atunci. Nu mai știu dacă a venit la tribunal cu martori mincinoși. Pot însă să spun că Moculescu s-a folosit de orice formă de influență pentru a mă scoate din drepturile mele. Și slavă Domnului, el chiar avea influență pe vremea aceea”.

Aceste dezvăluiri aruncă o lumină nouă asupra unei figuri marcante a muzicii românești, evidențiind latura mai puțin cunoscută a lui Horia Moculescu și dificultățile din viața sa personală.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *