February 23, 2024

Berbec

Este o zi minunată pentru a face lucruri să se întâmple! Ieșiți și bucurați-vă pentru că veți fi convingător atunci când vorbiți cu părinții, șefii și persoanele în autoritate. Îi veți impresiona cu ideile practice. La rândul lor, cineva ar putea avea sfaturi pentru tine.

Taur

Este o zi minunată pentru a călători sau a face planuri de călătorie. Pentru că pari puternic în ochii altora, poți explora oportunități în domeniul publicațiilor și al media, sau ceva legat de medicină și lege. Foarte probabil, cineva mai în vârstă sau mai experimentat te va ajuta. 

Gemeni 

Este o zi pozitivă! Folosește această energie pentru a socializa sau pentru a lucra, în special pentru a rezolva lucruri legate de proprietatea comună, impozite, datorii, probleme de asigurare și moșteniri. Acesta este momentul în care poți beneficia de bogăția și resursele altora sau să obții bani de la guvern sau alte surse.

Rac 

O zi socială! Vei atrage oameni cu care vrei să vorbești și să-ți împărtășești ideile. De fapt, ai putea învăța ceva de la cineva mai în vârstă sau mai experimentat. Bucură-te de timpul petrecut cu cei dragi, precum și cu membrii publicului larg.

Leu

Este o zi optimistă! Folosește această energie pentru a termina lucrurile pentru că vei fi productiv, spun astrologii. Alege sarcinile pe care vrei să le abordezi, și odată ce sunt finalizate, poți sărbători o treabă bine făcută! Toată lumea merită o recompensă.

Fecioară 

Este o zi minunată pentru a socializa. Mai târziu în zi, vei simți o energie și un entuziasm crescut! Evenimentele sportive, întâlnirile sociale, activitățile jucăușe cu copiii vor fi atrăgătoare. Este și o zi romantică, plină de fler. Bucură-te de vremuri bune!

Balanță 

Ești cea mai socială zodie din zodiac, iar astăzi ai șansa să ieși și să te bucuri de compania altora. Acceptă invitațiile la petreceri sau întâlnește-te cu alții pentru prânz, cafea sau o băutură. Vei savura și să organizezi întâlniri acasă și să inviți alții să vină pentru mâncare bună, băuturi și câteva râsete.

Scorpion 

Aceasta este ziua perfectă pentru o călătorie scurtă. Dacă nu poți face o călătorie scurtă, plimbă-te prin propria cartier, vorbind cu vecinii, rudele și prietenii, pentru că vei bucura de învățarea unor lucruri noi astăzi. Cu toate acestea, unii dintre voi vor avea responsabilități sporite cu copiii.

Săgetător 

Este o zi plină de viteză. Oamenii sunt prietenoși și energia este optimistă. Deoarece vei fi tentat să faci cumpărături astăzi, te rog să fii conștient de restricțiile alertei lunare. Între timp, de ce să nu îți notezi ideile de câștig bănesc, pentru că ar putea fi valoroase pentru considerație viitoare.

Capricorn 

Ești entuziast și plin de energie, motiv pentru care îți dorești să îți exprimi opiniile altora. Între timp, caută modalități de a-ți îmbunătăți împrejurimile imediate, în special în moduri practice.

Vărsător 

Este o zi plină de veselie și vibrantă pentru tine. Cu toate acestea, câteva planete sunt “ascunse” în harta ta astrală, ceea ce înseamnă că vei aprecia momentele de intimitate și singurătate în împrejurimi frumoase. 

Pești 

Este o zi minunată pentru a te bucura de compania altora, în special a celor mai tineri și a celor creativi și talentați. Ai putea fi implicat mai mult decât de obicei cu grupuri și cluburi pentru că toată lumea este plină de energie și prietenoasă!

 

1 thought on “Horoscop 28 ianuarie. Zodiile supuse unor tensiuni de neimaginat. Dezamăgirile, la ordinea zilei. Final dramatic de lună

  1. Normally I do not read article on blogs however I would like to say that this writeup very forced me to try and do so Your writing style has been amazed me Thanks quite great post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *