February 23, 2024

Pallas, un Săgetător, iubește să adune diferite ideologii și civilizații. Cu toate acestea, ești liber să explorezi orice domeniu te interesează cel mai mult, fie că este vorba despre lumea modei, media, arta sau orice altceva. Cei care speră la oportunități generoase vor beneficia, de asemenea, de această energie.

Berbec

Pallas în Săgetător activează casa norocului vostru. Să vă ridicați pentru ceea ce vreți este ceea ce faceți cel mai bine, deci nu ezitați să abordați acea energie de războinic și să începeți lupta pentru ceea ce știți că meritați. Asteroidul Pallas nu vă va ajuta doar să vă ridicați în fața adversității, ci vă va permite și să faceți acest lucru cu o mai mare cunoștință și conștientizare, astfel încât dorința de noroc și succes să alimenteze tot ceea ce faceți.

S-ar putea să vă simțiți copleșiți în ultima vreme sau să existe o energie puțin stagnantă în jurul vostru. Dar acest lucru a slujit doar drept perioadă de pregătire și odihnă, astfel încât, odată cu mutarea lui Pallas în Săgetător, să vă concentrați exclusiv asupra noilor oportunități și norocului. Folosiți această energie pentru a investi în viitorul vostru, fie că este vorba de un nou program educațional, un interes personal sau de a lucra în străinătate. Tot ce vă doriți poate fi al vostru dacă nu lăsați nimic să vă stea în calea succesului.

 Scorpion

Pallas în Săgetător activează casa bogăției voastre. După un început destul de lent al Anului Nou, energia începe să crească și vă ajută să vedeți dezvoltări pozitive în finanțele voastre și în planurile pentru viitor. Ianuarie a fost în mare măsură despre încheierea trecutului, vindecarea și îmbrățișarea odihnei. Dar acum, odată cu mutarea lui Pallas în Săgetător, veți începe să vă simțiți din nou motivați să vă urmăriți visurile, în special cele legate de bogăție și finanțe.

Asteroidul Pallas guvernează înțelepciunea și abilitatea de a lupta pentru ceea ce știți că meritați. În Săgetător, acest lucru înseamnă să știți valoarea voastră, să vă concentrați pe obiectivele financiare și să elaborați planuri pentru a le face realitate.

Petreceți timp reflectând asupra obiectivelor voastre, iar apoi nu vă fie teamă să începeți să planificați succesul vostru, pentru că nu există șansă de eșec atâta timp cât vă amintiți că sunteți vrednici de tot ce vă doriți. Chiar dacă ați trecut prin multe în ultimii ani, această perioadă de luptă pentru ceea ce vreți nu este ca cea dinainte. În schimb, onorați-vă simplu și încet în fiecare pas pe care îl faceți.

Citește continuarea aici

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *