March 5, 2024

Arcana Minora dezvaluie intamplari de zi cu zi. Cartile acestei arcane se impart in 4 culori: bate, cupe, spade si pentagrame. Fiecare culoare are cate 14 carti:  As – Doi – Trei – Patru – Cinci – Sase – Sapte – Opt – Noua – Zece – Valet – Cavaler – Regina – Rege.

Luna februarie 2024 se anunta una bogata pentru toate zodiile.

Specialistii in tarot va arata mai jos ce mesaje au cartile mistice pentru fiecare zodie in parte.

Horoscop tarot lunar februarie 2024 pentru BERBEC

8 de bate, Lumea, Valetul de cupe

Activitate intensa in sfera comunicarii. Asteapta-te la mesaje, invitatii, oportunitati, barfe, stiri, care zboara din dreapta in stanga si invers. Parca ai fi in centrul de comanda al barfelor din oras toata luna. Lumea vine sa-ti arate ca poti intalni oameni care sa-ti largeasca centrul de cunostinte care iti pot fi de ajutor la un moment dat. Valetul de cupe iti cere sa joci un rol neutru, daca nu unul pozitiv. Nu stinge focul, nu adauga negativitate, indiferent ce faci. Tine-l aprins, chiar si mocnit, pana cand il vei putea folosi la ceva util.

Horoscop tarot luna februarie 2024 pentru TAUR

7 de cupe, 6 de pentagrame, 2 de cupe

Esti plin de idei practice toata luna aceasta, asa cum arata 7 de cupe. Mai exact, aceste idei sunt indreptate catre imbunatatirea relatiilor cu persoanele foarte apropiate tie. Nu este exclusa nici intalnirea unui potential partener romantic. 2 de cupe arata atentia pe care o acorzi persoanelor pe care le iubesti. Iar 6 de pentagrame intareste dorinta ta innascuta de a ajuta oamenii, de a-i ghida si de a-i sprjini. Esti un prieten si un partener de nadejde.

Horoscop tarot lunar februarie 2024 pentru GEMENI

Roata norocului, Imparateasa, 9 de pentagrame

Debuteaza schimbarea si in viata ta, iar tu esti uluit de ceea ce se intampla. Roata norocului iti dezvaluie ca esti intr-un februarie transformator. Si cea mai mica schimbare poate avea efect pentru intreaga viata. Atentie, insa, poate fi o arma cu doua taisuri. Preia controlul si fii rational. Imparateasa iti arata ca schimbarile au legatura cu casa si familia, cu persoanele dragi. 9 de pentagrame semnifica nevoia de securitate. Iti faci planuri pe termen lung. Poate ca te gandeti la o ipoteca sau la o pensie privata, o schema de economii.

Horoscop tarot luna februarie 2024 pentru RAC

10 de bate, Cavalerul de bate, Soarele

Zece de bate iti aminteste ca esti dependent de munca. Iar in ultima vreme ai muncit, nu gluma. Nu trebuie, insa, sa-ti faci griji, Cavalerul de bate vine sa te anunte ca rezultaetle vor fi pozitive. Vei fi recompensat pentru toate eforturile depuse. Soarele vine sa confirme ca vei iesi in lumina reflectoarelor si vei primi aplauzele pe care le meriti.

Horoscop tarot lunar februarie 2024 pentru LEU

10 de spade, Regina de pentagrame, Echilibrul

10 de spade vine sa te anunte ca trebuie sa recunosti adevarul, indiferent cat de greu iti vine. Traversezi o perioada dificila, epuizanta, dar trebuie sa stii ca ai facut tot posibilul, nu e cazul sa pleci capul rusinat. Regina de pentagrame iti arata ca trebuie sa te salvezi din aceasta situatie. Iar Echilibrul vine sa-ti spuna ca e nevoie de o schimbare a mentalitatii. Priveste spre lumina si mergi inainte cu incredere.

Citește continuarea aici

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *