February 23, 2024

Berbec(21 martie – 20 aprilie)

Luna aceasta promite să fie foarte interesantă pentru tine. Dacă în prezent ești singur/ă, există numeroase oportunități pentru un nou început.Cu toate acestea, ar trebui să fii deosebit de atent/ă în această etapă înainte de a intra în relații serioase. Viața ta socială va fi foarte activă și există șansa să întâlnești pe cineva cu statut social și influență. Calitatea vieții tale amoroase depinde de bună dispoziție și de abilitățile de comunicare, care te vor ajuta să rezolvi problemele relaționale care apar. Luna aceasta îți oferă șansa de a petrece clipe relaxante și împlinite alături de partener/ă.

Taur(21 aprilie – 21 mai)

În prima parte a lunii februarie, ți se vor deschide noi uși în domeniul iubirii. Vei avea ocazia să întâlnești oameni fascinanți, care au potențialul de a-ți îmbogăți viața.Dacă ai deja pe cineva, este important să-ți ții sub control gelozia și mândria. Acest comportament poate deveni problematic dacă nu ții lucrurile sub control.

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

Astrele favorizează comunicarea luna aceasta și, astfel, lucrurile vor deveni mult mai simple pentru tine. Februarie îți oferă oportunitatea de a-ți aprofunda relația și de a o consolida. Dacă în prezent ești singur/ă, vei atrage oameni noi grozavi și există șansa să te implici în ceva pe termen lung. Dacă ești deja într-o relație, tu și partenerul/a de viață vă veți apropia și veți experimenta un val revigorant de pasiune și emoții.

Rac(22 iunie – 21 iulie)

Luna aceasta promite multă pasiune și dragoste, deoarece latura ta senzuală va fi deosebit de puternică. Dacă în prezent ești singur/ă, vei simți dorința de a căuta dragostea. Amintește-ți că cineva îți face curte deja și este doar o chestiunde de timp până când veți putea începe o nouă relație. Latura ta spirituală va trece în prim-plan și te poate conduce la cineva care îți va influența viața într-un mod semnificativ.

Dacă ești deja într-o relație, luna aceasta este momentul perfect de a reaprinde pasiunea și de a te apropia de partenerul/a tău/ta.

Leu(22 iulie – 22 august)

Luna aceasta, zodia ta va fi favorita astrelor. Energia și farmecul tău vor străluci, iar capacitatea ta de a comunica te apropie de oamenii care îți trezesc interesul. Dacă în prezent ești singur/ă, ai numeroase opțiuni de întâlnire, așa că profită la maximum de această oportunitate. Vei fi în centrul atenției, iar socializarea va fi nu doar distractivă, ci îți va deschide și uși care îți pot schimba viața.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Viața ta amoroasă promite experiențe plăcute și emoționante în această lună. Dacă ești deja într-o relație, atmosfera din cuplu va fi relaxată și romantică. Ai ocazia să-ți aprofundezi relația și să faci schimbări importante. Dacă în prezent ești singur/ă, există un indiciu de romantism în aer. Ai șansa de a intra într-o relație incitantă și romantică. Este prea devreme pentru a judeca seriozitatea acestei relații, așa că trăiește clipa și lasă viitorul să te surprindă. 

Balanţă(23 septembrie – 22 octombrie)

Luna aceasta, latura ta romantică este sporită de alinierea planetelor. Ești foarte sociabil/ă și calm/ă, trăsături care îți vor aduce beneficii în toate tipurile de relații, în special cele amoroase.  Dacă ești implicat/ă într-o relație care are nevoie de o reîmprospătare, acum ai șansa de a îmbunătăți lucrurile și de a-i oferi o nouă față. Dacă în prezent ești singur/ă, atracția te va ajuta să pui bazele unei noi relații potențial înfloritoare.

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie)

Luna aceasta, abilitatea ta de a socializa/comunica va atinge apogeul. Dacă în prezent ești singur/ă, februarie vine cu oportunitatea de a cunoaște oameni noi și de a aborda potențiali parteneri. Profită de acest moment pentru a depăși nesiguranța și pentru a căuta în mod activ dragostea și compania. Dacă ești deja într-o relație, influențele astrale te-ar putea ajuta să treci la nivelul următor. Vei fi înconjurat/ă de dragoste și relația ta va fi plină de senzualitate.

Citește continuarea pe eva.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *