July 22, 2024

Răsturnare de situație în Familia Regală. Se pare că Ducii de Sussex nu au rupt definitiv legătura cu monarhul Regatului Unit. Potrivit presei străine, Meghan Markle (42 de ani) și regele Charles al III-lea (75 de ani) încă au o relație apropiată și chiar corespondează, în ciuda contextului răcirii dintre ducesă și prințul Harry (39 de ani).

În ciuda faptului că relația dintre prințul Harry și soția sa, Meghan Markle, nu ar mai fi aceeași, se pare că Familia Regală și Ducii de Sussex au început să facă pași spre o consolidare a legăturilor dintre ei. De când s-au retras din funcțiile regale în 2020, Prințul Harry și soția sa au fost înstrăinați de ceilalți membri ai familiei regale, însă tensiunile încep să dispară.

Citește și: ȘOC LA CASA REGALĂ. FINA REGELUI CHARLES A FOST PĂRĂSITĂ PENTRU O ACTRIȚĂ DIN GAME OF THRONES

Meghan Markle și Prințul Harry ar încerca o apropiere de regele Charles al III-lea

Înainte de lansarea noii sale cărți – despre starea actuală a Familiei Regale Britanice – ”Endgame”, Omid Scobie, expertul regal favorit al Ducilor de Sussex, a anunțat o posibilă ”dezghețare” a relațiilor dintre rege și fiul său mai mic. Harry este cel care și-a dorit să nu rupă definitiv legătură cu tatăl său și chiar să încerce să se apropie de el. Autorul cărții ”Endgame” susține că a fost surprinsă să afle că până și Meghan Markle corespondează cu Regele Charles al III-lea, Ducesa i-ar fi trimis regelui mai multe fotografii cu nepoții lui, Prințul Archie (4 ani) și Prințesa Lilibet (2 ani).

Totodată, Harry și Meghan au trimis o ramură de măslin regelui la cea de-a 75-a aniversare a sa, pe data de 14 noiembrie 2023. Se crede că prințul Harry i-ar fi telefonat tatălui său și ar fi convenit de comun acord să mai corespondeze. Ducesa de Sussex ar fi vorbit, de asemenea, cu socrul ei.

”Există un drum lung de parcurs pentru a repara ruptura creată de-a lungul acestor ani. Problemele apărute după dezvăluirile din serialul Netfix și din cartea Spare nu dispar și nici nu se rezolvă cu un simplu telefon”, a mai spus Omid Scobie, expertul regal.

Potrivit The Sun, surse din interiorul Familiei Regale susțin că Regele Charles nu a opus rezistență atunci când fiul său mai mic a făcut demersuri pentru a se apropia de el.

”Regele Charles a fost extrem de ocupat, dar a rămas la fel de politicos și își iubește fiul și nepoții. Nu este atât de rău încât să nu accepte să vorbească la telefon cu fiul său mai mic, mai ales cu ocazia zilei regelui de naștere, atunci când Charles l-a sunat să-l felicite”.

Citește și: MOMENTUL ÎN CARE PRINȚUL HARRY L-A ÎNJURAT PE REGELE CHARLES LA TELEFON. DE LA CE A PORNIT SCANDALUL, MĂRTURIE ÎN PREMIERĂ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *