December 2, 2023

Robert este un tânăr care a reușit să devină cunoscut în mediul online prin prisma filmulețelor pe care le postează. El a reușit să adune peste 5 milioane de vizualizări la videoclipurile sale, iar contul său de TikTok este urmărit de aproape 135.000 de oameni. Acum, influencerul a anunțat că familia vrea să îl evacueze din locuință din cauza comportamentului său.

Robert postează pe rețelele de socializare diverse filmulețe în care arată oamenilor ce își cumpără sau dansează pe anumite melodii, însă cele mai apreciate sunt storytime-urile sale. Influencerula  recunoscut că are apucături feminine, motiv pentru care, de multe ori, abordează și subiecte legate de drepturile persoanelor ce aparțin de comunitatea LGBTQ+. Felul în care se afișează pe TikTok a stârnit, însă furia familiei.

Citește și: MOMENT VIRAL ÎNTR-UN AVION RYANAIR. O FEMEIE A ÎNJURAT TOT ECHIPAJUL ȘI A COBORÂT ÎN APLAUZELE PASAGERILOR

Influencerul, evacuat de propria familie

Recent, Robert a publicat un filmuleț pre rețelele de socializare în care a povestit că familia sa vrea să îl evacueze din casă, motivul fiind conținutul pe care îl postează pe TikTok.

„Eu sunt Robert, nu sunt Roberta, nu sunt Marița. Sunt un băiat cu apucături feminine. Ideea este în felul următor: o să îmi fie atacat actul de moștenitor și, la aportul familiei mele, să evacuez apartamentul. Mama mea este împotriva acestui lucru, nu o să lase să se întâmple așa ceva. Singurul mod prin care eu aș putea rămâne în locuință este ca eu să mă opresc din a face TikTok, din a activa pe această platformă, să-mi cer scuze în direct că mi-am făcut familia de râs. Acest lucru nu o să se întâmple niciodată!”, a spus Robert.

Videoclipul tânărului a stârnit foarte multe reacții. Peste 500 de mii de oameni au vizualizat povestea lui Robert, iar peste 1000 de persoane au lăsat comentarii. În timp ce unii i-au transmis susținere, alții i-au felicitat părinții pentru decizia luată.

robert influencer tik tok
Robert susține că familia vrea să îl evacueze din casă/ Sursa foto: TikTok

Robert a fost atacat în mall

Felul în care se afișează tânărul a stârnit reacții grave nu doar în mediul online, ci și în realitate. La un moment dat, influencerul a povestit pe TikTok faptul că a fost atacat în mall.

Citește și: ACEASTĂ FEMEIE S-A DUS ÎN ECUADOR, PENTRU A SE VEDEA CU UN BĂRBAT CU CARE SE CUPLASE PE FACEBOOK. A TRĂIT ȘOCUL VIEȚII PE AEROPORT, CÂND L-A VĂZUT

„Aparent a venit și momentul cu pricina când chiar a sărit cineva pe mine în mall. Uitați-vă cum îmi tremură mâinile. Mi-a dat sângele la unghie. Nu s-a băgat nimeni. Niște bărbați urlau de pe bancă, nicidecum nu s-au ridicat. O să am grijă ca magazinul de lângă să îmi dea filmările. Au vrut să intre cu umărul în mine, am intrat cu umărul în ei. După m-au împins. Au crezut că fug. Voiam doar să vă aduc la cunoștință ce se întâmplă în România pentru că, aparent, nu există un moment în care să… nici nu știu să mai vorbesc.”, a spus Robert.

Tânărul a fost dezamăgit de faptul că nimeni nu i-a sărit în ajutor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *