March 5, 2024

Pe 29 ianuarie, regretata artistă Mălina Olinescu ar fi împlinit 50 de ani. Din nefericire, dumul ei în această lume s-a încheiat cumplit, în ziua de 12 decembrie 2011.

 

Mălina, născută la 29 ianuarie 1974, în București, a fost o artistă cu o carieră impresionantă, dar și cu momente personale dramatice ce i-au îndurerat pe mulți dintre cei care au iubit-o, scrie SpyNews.

 Cele mai îndrăgite melodii ale Mălinei Olinescu

Momentul care a marcat în mod definitiv ascensiunea sa a fost participarea în 1996 la emisiunea de talente „Școala Vedetelor”, unde și-a încântat publicul și a câștigat un prieten apropiat în persoana lui Călin Geambașu. Anul următor, la Festivalul Mamaia, obține locul I la secțiunea Șlagăre, cu melodia „Mi-e dor de tine”, confirmându-și astfel talentul și popularitatea.

De-a lungul carierei, artista a lansat mai multe melodii de succes. 

 În ciuda succesului său profesional, viața personală a fost marcată de momente de suferință și tragedie. După un divorț, Mălina Olinescu a trecut printr-o perioadă dificilă, iar despărțirea de noul partener se pare că i-a fost fatală. 

În ziua de 12 decembrie 2011, artista a căzut de la etajul 6 al blocului în care locuia, în zona Gării de Nord din București.

În ciuda ipotezelor conform cărora ar fi fost vorba despre un accident, apropiații și prietenii au confirmat că aceasta a decis să își pună capăt zilelor, determinată de suferințele personale și lipsa de speranță.

 

1 thought on “Mălina Olinescu ar fi împlinit 50 de ani. Sinuciderea artistei a șocat o țară întreagă

  1. I have been browsing online more than three hours today yet I never found any interesting article like yours It is pretty worth enough for me In my view if all website owners and bloggers made good content as you did the internet will be a lot more useful than ever before

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *