May 24, 2024

Un angajat senior al curții regale a decis să își exprime opinia în legătură cu scandalul generat de acuzațiile de bullying îndreptate împotriva lui Meghan Markle.

În urma declarațiilor sale, alți colegi de la curtea regală au fost încurajați să își exprime și ei opinia.

Ce a spus Samantha Cohen despre Meghan Markle

Samantha Cohen, care a lucrat alături de Regina Elisabeta a II-a timp de 20 de ani, a dezvăluit pentru o publicație australiană că a fost printre cei intervievați la Palatul Kensington în legătură cu plângerile formulate împotriva Ducesei, acuzată că ar fi avut un comportament nepotrivit față de angajații regali.

În 2017, după ce i s-a cerut să își îndrepte atenția către altceva, Samantha Cohen a fost desemnată să se ocupe de Meghan Markle.

Cu toate acestea, în mai puțin de șase luni, Cohen a ajuns la concluzia că Meghan nu era în armonie cu protocolul regal sau nu îl înțelegea în totalitate, nici nu era dispusă să-l respecte.
Meghan Markle băga în sperieți angajații de la palat, care tremurau în prezența  ei

Un an mai târziu, după ce Markle cu Prințul Harry au făcut nunta, Cohen simțea că nu mai poate continua. Ea a mărturisit în spatele scenei că era „tratată cu asprime” și că simțea că „lucra cu adolescenți”.

Samantha Cohen a discutat cu jurnaliștii de la Herald Sun, dar a păstrat multe dintre gândurile sale pentru ea. Cu toate acestea, alte surse au dezvăluit detalii despre situație.

Jason Knauf, secretarul pentru comunicare al Ducilor de Sussex, a început să investigheze plângerile formulate de angajați regali. Trei femei au dezvăluit că Meghan le trata cu asprime și că avea un comportament de intimidare.

„Întâlnirea cu ea a fost terifiantă”

În urma unor corespondențe făcute publice în mod involuntar, s-a aflat că Meghan a supărat două persoane care lucrau la palat până când acestea și-au dat demisia.

Jason Knauf, care inițial adunase informații despre acest subiect, a notat că un angajat a avut o reacție adversă atunci când s-a întâlnit cu Meghan Markle, datorită tonului neplăcut al conversației.

„Nu puteam opri tremuratul, întâlnirea cu ea a fost terifiantă”, s-a confesat un angajat. În dosarul întocmit de Knauf, se menționa și cazul lui Cohen, care descria stresul extrem la care era supusă.

La acea vreme, Ducii de Sussex au negat ferm acuzațiile. Când acuzațiile au devenit publice, Meghan s-a apărat, considerându-le doar „un alt atac asupra mea”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *