May 24, 2024

Povestea unui bărbat de 72 de ani a făcut înconjurul lumii. La vârsta de 16 ani, acesta a decis să se baricadeze în locuință pentru ca femeile să nu se poată apropia de el. A stat aproape toată viața în casă astfel că nu și-a pierdut nici virginitatea până la această vârstă. După mai bine de 50 de ani, a ieșit la iveală și motivul care l-a împins să se ferească de reprezentantele sexului feminin.

Callitxe Nzamwita, un bărbat din Rwanda, Africa a împărtășit povestea lui șocantă. În urmă cu 55 de ani, acesta s-a închis în casă pentru a evita orice companie feminină. Mai mult decât atât, și-a luat și măsuri de precauție pentru a se asigura că nu are contact cu nicio femeie.

Citește și: GESTUL ULUITOR FĂCUT DE O TÂNĂRĂ CU URNA DE CENUȘĂ A BUNICII SOȚULUI EI! BĂRBATUL A ÎNCREMENIT CÂND A VĂZUT: „BORCANUL ACELA URÂT?”

Cum a ajuns bărbatul să fie speriat de femei

Callitxe Nzamwita, un bărbat de 72 de ani din Africa, nu își dorește să vadă vreo femeie în preajma lui. Din acest motiv, omul este în continuare virgin. S-a închis în casă de la vârsta de 16 ani și s-a asigurat că nu are contact cu vreo reprezentantă a sexului frumos. Pentru ține pe toată lumea la distanță, el a construit un gard de 4,5 metri în jurul locuinței sale.

„Motivul pentru care m-am încuiat aici înăuntru și am pus un gard la casa mea este pentru că vreau să mă asigur că femeile nu se vor apropia de mine”, a spus bărbatul, potrivit TheMirror.

Se pare că frica bărbatului pornește de la o afecțiune psihologică, numită ginofobie. Persoanele care se confruntă cu această fobie au o teamă irațională de femei. Frica poate fi declanșată doar gândindu-se la ele.

Oamenii diagnosticați cu această boală au și probleme de anxietate, iar activitatea zilnică le este îngreunată de aceste stări. De asemenea, aceștia pot avea atacuri de panică, senzație de apăsare în piept, transpirație abundentă, bătăi rapide ale inimii și dificultăți de respirație.

Bărbatul din Africa este speriat de femei/ Sursa foto: Youtube

În ciuda afecțiunii de care suferă, Callitxe Nzamwita primește ajutor de la vecinele sale. O femeie care locuiește în apropierea bărbatului a explicat că îi oferă mâncare și alte lucruri de care are nevoie, însă fără să se apropie de el.

„În mod ciudat, chiar dacă se teme de femei, noi suntem cele care îl ajutăm să facă rost de mâncare și de unele lucruri de care are nevoie. Când încerci să îl ajuți, nu vrea să ne apropiem sau să vorbim cu el. În schimb, noi îi dăm lucruri aruncându-le în casă, iar apoi el vine și le ia. Nu ne lasă să ne apropiem de el, dar totuși ia ceea ce îi oferim de la distanță.”, a declarat o vecină, potrivit aceleiași surse.

Citește și: IREAL! CE A PUTUT SĂ FACĂ O CLIENTĂ SUPĂRATĂ CĂ NU A FOST PRIMITĂ LA PROGRAMAREA PENTRU GENE. COSMETICIANA A CREZUT CĂ E O GLUMĂ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *