February 23, 2024

Fanii gastronomiei și ai show-urilor culinare vor fi încântați să afle că MasterChef se întoarce pe micile ecrane, iar Pro TV promite să aducă surprize senzaționale în noul sezon.

Această revenire este cu atât mai spectaculoasă cu cât vine după o pauză de câțiva ani, în timp ce trio-ul emblematic format din Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu s-a despărțit de Antena 1.

Plecarea celor trei chefi de la Antena 1 a fost o veste surprinzătoare pentru industria televiziunii culinare, lăsând în urmă un vid în ecranizarea acestei pasiuni naționale.

Cu toate acestea, Pro TV a intervenit rapid, pregătind terenul pentru un nou sezon MasterChef, chiar în momentul în care mulți se întrebau cum va continua spectacolul culinar fără prezența emblematică a celor trei bucătari celebri.

Înscrierile pentru noul sezon au început deja, deschizându-se astfel oportunitatea pentru toți cei pasionați de arta culinară să își demonstreze talentul și să își încerce norocul în fața juraților.

Antonii Mangov, Director de Programe Pro TV, a subliniat importanța acestui format, recunoscând impactul său global și implicarea sa în crearea unei revoluții culinare.

„MasterChef este formatul original de televiziune, cel mai de succes, care a creat o revoluţie culinară în întreaga lume, inclusiv în România.

Este show-ul care a transformat milioane de telespectatori de pe tot globul în pasionaţi de mâncare şi ne-a inspirat să experimentăm în propriile bucătării.

Suntem bucuroşi că putem anunţa astăzi începerea procesului de pre-producţie pentru noul sezon MasterChef, pe care telespectatorii îl aşteaptă cu nerăbdare”, a declarat Mangov.

De-a lungul anilor, MasterChef a cunoscut diverse transformări, cu jurați și prezentatori care au adus propria lor nuanță emisiunii.

Chefi cunoscuți care au participat de-a lungul anilor

De la primul sezon, care a debutat cu Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea în rolurile de jurați, până la edițiile ulterioare care au inclus nume precum Chef Patrizia Paglieri, Chef Adrian Hădean, Chef Florin Scripcă (Foa), Chef Samuel Le Torriellec, Răzvan Exarhu și alții, MasterChef a reușit să surprindă și să inspire publicul cu talente culinare deosebite și provocări captivante.

Pentru acest nou sezon, Pro TV promite să aducă un nou suflu emisiunii, cu surprize și momente memorabile care să încânte și să captiveze telespectatorii.

În acest moment, detalii suplimentare despre jurați și prezentatori nu au fost încă dezvăluite, însă fanii sunt cu siguranță nerăbdători să descopere ce le rezervă viitorul în această competiție culinară de prestigiu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *