February 23, 2024

Zanni, câștigătorul sezonului 2 al competiției Survivor din Republica Dominicană, se află în mijlocul acțiunii în ediția All Stars, unde își propune să ducă competiția la un nivel superior.

Deși a fost implicat în momente deosebite pe traseele din junglă alături de Ana Porgras în sezonul anterior, relația lor s-a dovedit a fi doar o prietenie, dezvăluind că el nu a experimentat niciodată o poveste de dragoste adevărată.

Într-o recentă dezvăluire, Zanni a adus la lumină trecutul său romantic, arătând că nu a avut parte de nicio relație stabilă în viața sa.

Una dintre experiențele sale primejdioase în dragoste datează din vremea când locuia într-un cămin de nefamiliști și s-a îndrăgostit de o tânără. Cu toate că părea că totul merge bine, fata respectivă l-a înșelat, provocându-i o dezamăgire profundă.

„La o vârstă înaintată, eram destul de mare, pe la 20-21 de ani, și mi-ar plăcea să vadă fata aia partea asta. Mă îndrăgostisem de una, am ieșit cu ea în parc, am ieșit în IOR cu ea, când stăteam la cămin de nefamiliști,

și eram sărac de rupeam pământul, aveam recordul pentru cel mai nemâncat căminist. M-am îmbrăcat, m-am dat cu parfumul ăla de țineam de el de trei luni, m-am dus în IOR, m-am îmbrăcat bine, era iarnă, și m-am îndrăgostit de ea, stăteam pe masă și nu știam nici ce să-i zic,

era frumușică așa, și era simpluță, mie îmi plac femeile mai simple. Ne-am sărutat acolo, pe masă, ca doi proști, în frig, ne-am mai plimbat o tură și după s-a dus acasă”, a mărturisit Zanni într-o emisiune online.

Deși Zanni a avut mai multe aventuri romantice cu diverse femei, nicio relație nu a devenit serioasă sau durabilă.

Acesta a explicat că preferă să se asocieze cu femei mai în vârstă, în jurul vârstei de 35-40 de ani.

Cu toate acestea, nu a fost deloc deranjat de vârsta partenerelor sale, subliniind că pentru el contează mai mult compatibilitatea și chimia decât vârsta.

„Mereu m-am combinat cu femeie de 35 – 40 de ani, dar nu m-am dus nici atât de mult pentru că după 40 de ani nu mai e același lucru.

E de apreciat o femeie la 40 de ani care se menține. Dar mereu cam pe acolo am oscilat, pe la 35 de ani”, a mai adăugat Zanni.

În ciuda acestor experiențe romantice anterioare, Zanni se concentrează acum pe a-și demonstra abilitățile în competiția All Stars și speră că va reuși să câștige din nou inima publicului și să obțină victoria supremă în competiție.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *