December 2, 2023

Romică Țociu, cunoscutul actor român, se deschide cu privire la viața sa amoroasă, recunoscând că și-a înșelat soția de-a lungul celor 28 de ani de căsnicie.

Într-un interviu sincer, el împărtășește aspecte neobișnuite ale vieții sale personale, dezvăluind că viața în lumina reflectoarelor nu este lipsită de provocări.

Deși participă activ la show-ul „America Express” alături de fiul său, Romică Țociu adaugă un nou capitol dezvăluirilor personale, mărturisind că a avut escapade amoroase, în ciuda căsniciei de 28 de ani cu soția sa, Nicoleta.

Cu toate acestea, actorul subliniază rolul esențial pe care Nicoleta l-a avut în viața sa, susținând că ea a fost sprijinul său constant și partenera de viață dedicată.

„Am un loc în inima lui pe care nu mi-l poate lua nimeni”, afirmă Nicoleta Țociu, exprimându-și înțelegerea față de aventurile soțului său.

Ea adaugă: „Femei au mai fost, asta nu e prima. Ne creștem copiii, ne vedem de familie. Sunt mândră că am un bărbat atât de irezistibil la 50 de ani”.

„Cred că a fost și va fi toată viața jumătatea mea mai bună. Ea a știut să concerteze între copii, cariera mea, familie, micile mele scăpări.”, afirmă Romică Țociu.

„Sunt un bărbat care mi-am asumat și viața și cariera și familie și toate lucrurile pe care le-am făcut”, adaugă actorul cu sinceritate.

Escapada din 2012

O escapadă notabilă a avut loc în 2012, când Romică Țociu a fost surprins alături de o amantă pe plaja din Mamaia. Despre acea experiență, el declară: „Până la urmă urmei ce am făcut? Nu am făcut nimic rău nimănui. Copiii mi-i cresc, am grijă de ei, îi iubesc.”

Soția Lui Romică Țociu, Schimbată Total După Ce A învins Cancerul. Cu Ce Se  Ocupă Acum Nicoleta | Libertatea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *