Urmând pașii de mai jos veți putea prepara o rețetă perfectă de ruladă Pavlova cu cremă de frișcă și căpșune.
Ingrediente
Ingrediente pentru blatul de bezea
9 albușuri de ou300 g de zahăr3 linguri de zeamă de lămâie35 g de amidonfulgi de migdale
Ingrediente pentru umplutură
250 ml de smântână pentru frișcă150 g de cremă de mascarpone3 linguri de zahăr pudrăcăpșune proaspete
Ingrediente pentru decor
zahăr pudră
Înainte de a începe prepararea acestuia, trebuie să menționăm că această cantitate de ingrediente este utilizată pentru aproximativ 6 persoane, motiv pentru care, dacă vă doriți să obțineți o cantitate mai mare, este nevoie să dublați sau chiar să triplați ingredientele menționate. Acum haideți să trecem la treabă!
Mod de preparareIn primul și în primul rând, tot ce trebuie să facem pentru această delicioasă rețetă este să ne ocupăm de prepararea blatului de bezea. Așadar, vom avea nevoie de un bol de dimensiuni mai mari în care vom sparge toate albușurile de la ouăle noastre, le-am amestecat cu un praf de sare, după gust, iar cu ajutorul unui mixer le vom bate până când vom obține o textură spumoasă și tare.
Citește continuarea aici