February 23, 2024

Vești bune pentru fanii producției turcești „Suleyman Magnificul”! Serialul fenomen revine pe micile ecrane din România, însă nu va fi difuzat pe Kanal D, ci pe un alt post de televiziune.

Află toate detaliile în articol!

Drama biografică ce prezintă viața sultanului în Imperiul Otoman a reușit să impresioneze publicul din România în urmă cu aproape 10 ani, atunci când a fost difuzată pentru prima dată.

Totuși, serialul „Suleyman Magnificul” a stârnit mari controverse în țara de origine.

Peste 70.000 de plângeri au fost transmise către Consiliul Suprem de Radio și Televiziune din Turcia din cauza portretizării „indecente” şi „lipsite de respect” a sultanului.

De asemenea, mulți au acuzat producătorii că au expus prea mult viața privată a unui personaj istoric.

Unde va fi difuzat serialul Suleyman Magnificul?

Producția turcească prezintă atât politica de expansiune a sultanului Suleyman Magnificul, cât și povestea impresionantă de dragoste pe care acesta o trăiește cu frumoasa Alexandra (Meryem Uzerli), sclava de origine ucraineană, care ajunge în haremul său și care îi devine soție luând numele de Hürrem.

După ce îl cucerește iremediabil, ea reușește să îi influențeze alegerile în afaceri, dar și să îi elimine din viața lui pe prima soție, Mahidevran (Nur Aysan) și pe băiețelul lor, Mustafa.

Intrigile prezentate în „Suleyman Magnificul” au ținut publicul din România cu sufletul la gură, episod de episod.

Acum, serialul fenomen revine pe micile ecrane, dar nu la Kanal D, acolo unde a fost difuzat prima dată, în urmă cu aproape 10 ani.

Producția turcească va putea fi urmărită la Happy Channel în fiecare sâmbătă și duminică, de la 20.00, începând cu data de 3 februarie.

Încă din data de 29 ianuarie, Happy Channel a pregătit surprize pentru publicul de acasă. În fiecare luni și marți, de la 20.00, telespectatorii se pot bucura de producția-fenomen „Golden Boy” care aduce în prim-plan unul dintre cele mai îndrăgite cupluri ale momentului, Mert Ramazan Demir şi Afra Saraçoglu, interpretând rolurile lui Ferit, respectiv Seyran.

Poveștile captivante continuă joi și vineri, de la 20.00, alături de protagoniștii serialului „Capcana iubirii”. Nici această producție turcească nu este lipsită de acțiune, intrigi, răzbunări.

De asemenea, personajele controversate conturează perfect scenele pline de suspans.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *