Demonstrandu-și latura talentată și creativă în bucătărie, Andreea Esca a reușit să impresioneze internauții cu o rețetă ușor de urmat și cu rezultate apetisante. Prezentatoarea PRO TV a oferit pas cu pas instrucțiuni despre cum să pregătească o tartă delicioasă cu roșii, capturând astfel atenția și admirația pasionaților de gastronomie prezenți pe rețelele de socializare.
Ingredientele necesare pentru această rețetă sunt disponibile și accesibile: roșii, aluat pentru tartă, muștar, ulei de măsline, busuioc, brânză Emmental, sare și piper.
„Tarta cu roșii ???? Am facut si mi-a placut:) Foarte simpla si buna! Reteta pentru o tarta: 4 rosii mari, aluat de tarta (foietaj), 150 gr Emmental, 3 linguri mustar, ulei de masline, busuioc, sare piper. La 200 grade cuptorul, 30 de minute! Gataaaa! Ps. Desigur si forma de tarte. Cum faceti exact, vedeti in filmuletele de mai sus! Pofta buna❤️’, a detaliat Andreea Esca.
Populara prezentatoare și-a ghidat fanii pas cu pas, explicând cum să întindem aluatul într-o tigaie de copt, să adăugăm muștarul, brânza Emmental și feliile de roșii, toate fiind prevăzute cu un asezonament generos de sare, piper, ulei de măsline și busuioc. Tarta este coaptă la temperatura de 200 de grade Celsius, timp de aproximativ jumătate de oră, până când obține o crustă aurie și o umplutură delicioasă.
Laudele din partea fanilor pentru Andreea Esca nu au întârziat să apară. „Și frumoasă, și deșteaptă, și amuzanta, da și gospodină… să mai zică cineva ca nu sunteți perfectă, că-i dau block’, „Woow, wooow , wow. Felicitări! Super bine arata! Nota 20 +’, „Arata bine, bravo Andreea’, sunt o parte dintre reacții.
Andreea Esca a dezvăluit recent că a făcut o decizie importantă în viața ei: să se aventureze în arta culinară. Cu toate că deja avea în arsenalul său culinar câteva rețete apreciate, precum tarta cu praz, tarte tatin, gazpacho și salată de vinete, vedeta a dorit să-și îmbogățească experiența și cunoștințele în bucătărie. Astfel, a descoperit o rețetă delicioasă de pui cu parmezan și legume, găsită pe internet de către fiul sau, Aris.
„M-am apucat să fac mâncare la 44 de ani. Pentru că ei mai au puţin de stat pe acasă şi vreau să recuperez. Deja aveam de partea mea: tarta cu praz, tarte tatin, gazpacho şi salată de vinete, dar acum ştiu şi o reţetă genială de pui cu parmezan şi legume pe care mi-a găsit-o Aris pe net şi care a făcut furori în gaşca de adolescenţi care se plimbă prin casă noastră, am învăţat un pilaf genial cu fructe confiate şi migdale şi o prăjitură simpatică, cu ocazia unui concurs între prieteni la care am fost obligată să particip’, a scris Andreea Esca în revista proprie, Alist Magazine.