February 23, 2024

Teo Trandafir, cunoscuta prezentatoare TV, a făcut publice detalii cutremurătoare despre perioada dificilă prin care a trecut, dezvăluind cum a fost afectată de cinci anestezii generale, pierzându-și memoria în urma acestora.

La vârsta de 55 de ani, Teo Trandafir a trăit o dramă personală atunci când a fost diagnosticată cu pancreatită acută acum 10 ani, eveniment care a declanșat o serie de intervenții medicale și o luptă grea pentru recuperare.

Teo Trandafir, întotdeauna zâmbitoare și plină de optimism în fața publicului, a mărturisit că procesul de recuperare a fost unul de durată și extrem de tulburător.

După intervențiile chirurgicale și cele cinci anestezii generale, prezentatoarea TV și-a pierdut complet memoria, fiind nevoită să învețe din nou lucruri de bază precum numerele și culorile.

„Nu știam dacă sunt bărbat sau femeie, nu știam cum mă cheamă, că nu știu dacă am copii”, a povestit Teo Trandafir într-un moment de sinceritate.

„Dar cumva îmi spuneam că trebuie să fiu calmă, că de undeva o să se ivească ceva, pentru că eram în singurătate.”

În ciuda momentelor extrem de dificile și a faptului că a fost la un pas să își piardă viața, Teo Trandafir a reușit să își revină și să își recapete independența.

„Am învățat din nou culorile, am învățat numerele, textele Beatles, am luat-o de la început”, a adăugat ea, evidențiind perseverența și determinarea care au fost necesare în procesul de recuperare.

Cu toate că a trecut prin clipe de suferință și incertitudine, Teo Trandafir continuă să aibă grijă de sănătatea sa. Ea menționează că este foarte atentă la alimentație și că are un obicei zilnic de a bea un litru și jumătate de apă pe stomacul gol, practică care contribuie la menținerea sănătății sale.

 

 

Lecția de viață a Teo Trandafir este una de inspirație și reziliență, ilustrând puterea umană de a depăși cele mai dificile momente și de a reveni în lupta pentru viață și sănătate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *