May 20, 2024

Scene de coșmar pentru o femeie din Londra! Trei români au pus România pe harta rușinii în Marea Britanie. Indivizii au violat o femeie, după ce au luat-o într-o mașină în timp ce ea mergea singură prin Cambridge.

Florin Buti, unul dintre cei trei români acuzați că au violat o femeie pe străzile Londrei, a fost condamnat la peste opt ani de închisoare la Peterborough Crown Court pe data de 11 aprilie 2024. După agresiunea asupra victimei, acesta a folosit cardul bancar furat al femeii la o benzinărie pe drumul de întoarcere acasă.

La primele ore ale dimineții, în februarie 2022, Buti, în vârstă de 19 ani, din Ridgwell Road, Canning Town, și alți doi români se aflau în centrul orașului Cambridge când au observat-o pe victimă mergând singură pe stradă. Au abordat-o și au luat-o în mașină, apoi au condus la o locație izolată în afara orașului. Acolo, Buti, împreună cu Florin Sardaru și Carlos Sali, au agresat-o sexual, după care au condus-o înapoi în oraș. Un al patrulea bărbat nu a fost implicat în agresiune.

Citește și: CUM ARATĂ UN BIG MAC DE LA MCDONALD’S, DUPĂ UN AN DE ZILE. EXPERIMENTUL FĂCUT DE ACEASTĂ CLIENTĂ

Cei trei români care au violat-o pe femeia din Cambridge au fost condamnați la închisoare

În timp ce victima a alertat poliția, Buti a folosit cardul bancar al acesteia la o benzinărie din Londra. O investigație realizată de Cambridgeshire Constabulary a dezvăluit imagini CCTV ale mișcărilor grupului, descrise ca fiind „prădătoare”, înainte de atac. Apoi, ofițerii au urmărit mașina până la o adresă din Londra, unde au descoperit că fusese vândută în câteva ore de la comiterea infracțiunii.

Poliția a confiscat vehiculul și a recuperat probe esențiale, permițându-le să îi pună sub acuzare pe toți cei trei infractori. Al patrulea bărbat a fost arestat și ulterior eliberat fără acuzații, conform MyLondon.news. Sardaru, în vârstă de 27 de ani, și Sali, în vârstă de 19 ani, ambii din Shrubland Road, Hackney, au fost condamnați la 12 ani și patru luni, respectiv șapte ani și 11 luni după ce au recunoscut violul în prima zi a procesului lor, în noiembrie 2022.

Citește și: O PROFESOARĂ ȘI-A UCIS IUBITUL CU SÂNGE RECE. DESCOPERIREA FĂCUTĂ DE FEMEIE ÎN LEGĂTURĂ CU PARTENERUL SĂU I-A LUAT MINȚILE CADRULUI DIDACTIC

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *